Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Daha Mantıksal Düşünüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuk yapmaya karar verebilirsiniz. Şehir dışına çıkmaktan ve yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir lunaparka götürün ve gününüzü hız trenine binerek geçirin. Ya da size en yakın sirki bulun ve oraya gidin. Evden uzaklaşmamaya karar verebilir ve birlikte bir tur minyatür golf oynamaktan zevk alabilirsiniz. İnsanların rahatlamasını ve yakınlaşmasını sağlayacak aktiviteler bulmaya çalışın.

20 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birden fazlave konu ile ilgilenebilir, koşturmaca içinde olabilirsiniz. İletişim krizlerine dikkat etmeli, kendinizi iyi ifade etmeye özen göstermelisiniz. Ulaşımda aksaklıklar olabilir. Planlarınız aniden değişebilir. Sağlığa ve beslenmeye özen göstermeli.

20 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki küçük anlaşmazlıklarda orta yol bulunuyor. Bunun verdiği rahatlama daha mantıksal düşünebilmeni sağlıyor. Yakın bir arkadaşının çevresi ile ilgili olan problemi seni de etkileyebilir. Kariyer yaşamında yaptığın yatırımların olumlu sonuçlanması ile eline bir miktar para geçebilir.

20 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişkide bulunduğunuz arkadaşlarınıza mesafeli davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlük alanınızı kısıtladığını düşündüğünüz kişilere düşünceniz ifade ederseniz sizleri rahatsız etmekten vazgeçebilirler.

20 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

20 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir gündesiniz. Birikime geçebilir, maddi anlamda önceki günlere oranla daha bolluk içerisinde hissedebilirsiniz.

20 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

20 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda yeri olmayan insanlar için fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz. Onlar sizin için ne yaptılar? Hiçbir şey. O zaman artık herkese hak ettiğini verme zamanı.

20 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Kova burcunda seyahat ediyor.Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerin ön planda olacağı bir gün. Zihninizin aktif ve hızlı çalışacağı sabah saatlerinde ani kararlar almamaya özen gösterin. Kısa süreli sürpriz seyahatler gündeme gelebilir.

20 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ailenizi genişletmek konusunda kısa bir konuşma yapabilirsiniz. Eğlenceli birseyahatine çıkacaksınız ve bolca güzel anı biriktireceksiniz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

20 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka daha bir süre kapalısınız. Çok uzun zaman geçmesine rağmen onu unutamıyorsunuz. Aynısını bir daha yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin anıları size yeterli geliyor. Kendinizi yoğun birtemposunun içinde bulmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını, maddi olarak alabileceksiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

20 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>