Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dostların İle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Bugün yeni bir ders almak için ilham gelebilir ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de iyi bir gün! Belirli bir konu hakkındaki bilginizi genişletmek için bazı araştırmalar yapmaya karar verebilir veya bir sınıfa veya atölyeye kaydolmakla ilgilenebilirsiniz. Bir cep telefonu uygulaması veya yazılım programı ile çalışırken bile kendinize yeni bir şeyler öğretebilirsiniz!

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Dedikodular ve söylentiler, duygusal meseleler tarafından gerçeğin üstünün örtülmesine sebebiyet verebilir. Bu da kızgınlığın taşma noktasına gelmesine davetiye çıkarır. Sinirlenmeye başlamadan önce ona kadar say. Direkt söyleneni kabul etmeden önce gerçekleri iyice araştırman gerekiyor. Durum göründüğünden çok daha farklı olabilir. Enerjinin bir kısmını harikalar yaratmak üzere kanalize et. Bugün ne gerekiyorsa sende!Bugün ailenizle biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuk yapmaya karar verebilirsiniz. Şehir dışına çıkmaktan ve yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir lunaparka götürün ve gününüzü hız trenine binerek geçirin. Ya da size en yakın sirki bulun ve oraya gidin. Evden uzaklaşmamaya karar verebilir ve birlikte bir tur minyatür golf oynamaktan zevk alabilirsiniz. İnsanların rahatlamasını ve yakınlaşmasını sağlayacak aktiviteler bulmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda bir zorluğu başarabilir, önemli bir satın alım yapabilir veya önemli bir kazanç elde edebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödeme gelebilir. Kazançlar ve harcamalarla ilgili yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhmal ettiğin dostların ile iletişime geçiyorsun. Onlarında içinde bulunduğu bir buluşma tertip edebilirsin. İş yerinde gereğinden fazla çaba sarf etmen patronlarının dikkatini çekiyor. Bu çaban ikramiye ile ödüllendirebilir. Evli bir Yay burcuysan eşinle alacağın maddi kararlar olumlu etkiler uyandırabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle bir mücadele verirken sorunları tek başına çözmeye çalışmanız işleri zorlaştırabilir. Yardım istemekten çekinmeyin. Dostlar kötü günler için vardır. Her ne kadar dostluk ilişkilerinde ağır tecrübeler yaşamış olsanız da iyi insanlar hala var. Kaygılardan uzak durun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiğinizi ve sevildiğinizi derinden hissedecek ve sevgi paylaşımının hayatınıza ne kadar iyi geldiğini görebileceksiniz. Keyfinize diyecek yok.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güven duygunuzu pekiştiren gelişmelerle kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmek isteyebilirsiniz. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye yönelik adımlar gündeme gelebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginliğiniz çok uzaklardan bile hissediliyor. Sinirinizi içinizde tutmak yerine yönlendirmeyi deneyin. Bunu spor yaparak üstünüzden atabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.Finansal konuların ön planda olacağı bir gün. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim kendinizi finansal olarak güvensiz hissetmenize sebep olabilir. Finansal hayatınızı gözden geçirmek, kredilerinizi ve borçlarınızı düzenlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Dostlarınızla borç alışverişine girmemeye özen gösterin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Negatif ruh halinizin, ilişkinizi etkilemesine izin vermeyin. Bugün dikkatli olmanızda fayda var, çünkü finansal durumunuz risk altında olabilir. Bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 56' 35" R
Ay
Akrep
12° 23' 30" R
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
24° 03' 03"
Mars
Balık
25° 22' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 52"
Satürn
Balık
16° 03' 43"
Uranüs
Boğa
22° 01' 40"
Neptün
Balık
28° 43' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 13"
Lilith
Başak
22° 42' 44"
True Node
Koç
15° 37' 08"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>