Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşlerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 40%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Dikkatinin dağılabileceği ve parçalanabileceğin günlerden biri daha. Bir ajanda ve küçük notlar kullanmayı dene. Böylece daha az unutur ve projelerine daha fazla odaklanırsın. Yapman ve yapmaman gerekenlerin açık bir resmi zihninde olursa günün düşük enerjisini olabilecek en verimli şekilde kullanırsın.İçgüdülerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız. Kontrolü biraz bırakmanız ve mantıklı düşünme takıntınızı askıya almanız gerekiyor. Bırakın, rüzgar nereye eserse oraya gidin. Hislerinizi tartın ve çevrenizdekilerin bu hisleri nasıl etkilediğini gözlemleyin. Bugün kesin bir plan yapmanın ne kadar zor olduğunu fark edeceksiniz. Seçenekleri keşfetmek ve gözlemlerinizi diğer insanlarla karşılaştırmakta ne kadar iyi olduğunuzu göreceksiniz. Kendinizi tek bir biçimde düşünerek sınırlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Plan dışı, beklenmedik durumlarla ilgilenebilirsiniz. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Abartı ve aşırılıklardan kaçınmalı.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşların ile doğru bir tempo tutturman işlerini kolaylaştırıyor. Bütün işlerin üstesinden gelmiş olmak sana mutluluk veriyor. İşine yoğunlaşman aileni duygusal olarak ihmal etmene yol açabilir. Bu eksikliğin farkında olarak akşamını onlara ayırıyorsun. Akşam yemeğinde konuşulan konular ile eğlenceli dakikalar yaşanabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birteklifi ile güne başlıyor olabilirsiniz. Beklediğiniz haber olmasa bile uzun işsizlik günlerinizde sizlere ferahlatıcı etkiler yapacaktır. Çevrenize yansıttığınız titiz kimliğiniz toplum tarafında oldukça beğeniliyor olabilir. Sizlere referans olmak isteyen kişileri hayal kırıklığına uğratmamalısınız.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hayatınızda bazı müjdeleri kutlayabilirsiniz. Odaklandığınız şeyin hayrınıza olduğundan emin olduğunuz taktirde size dönecek, hatta fazlası...

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizdeki yerini koyuyor. Ailenizle bir araya gelebilir, onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinden hoşlanıyorsunuz. Tanıdığınız başka birinin de aynı kişi için benzer hislere sahip olduğu ortaya çıkabilir. Biraz dostça rekabet, arkadaşça kaldığı sürece kimseyi incitmez. Açık sözlü ve onurlu olun.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz, canınız evden çıkmak istemeyebilir. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumu aile üyelerinizle duygularınızı paylaşmanın önemini hatırlatıyor. Evinizin dekorasyon işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Su tesisatıyla ilgili problemlere dikkat.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin size yalan söylediğini düşünüyorsunuz. Bugünyerinizde çok önemli ve hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişinizde yaşadığınız bazı olumsuz olaylar aklınıza gelecek.  

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Yanıt için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>