Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İyimser Ruh Hali Egemen Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 70%

İlişkileriniz son zamanlarda sizin için zor oldu, fakat olayların iyileşeceğine olan inancınızı kaybetmeyin. Bugün sevgiliniz ya da sevdiğiniz biriyle bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Düzeltmeniz gereken bazı yanlış anlamalar olabilir. Ya da belki rahatça konuşup ve içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Yalnızca seçtiğiniz sözcüklerle insanların duygularını incitmemeye dikkat edin.

Bu sizin için eğlenceli bir gün olmalı ve başkalarıyla birlikte olmanın ve iyi bir ruh halinde olmanın keyfini çıkaracaksınız. Disiplin ya da gerçekçi düşünme gerektiren bir şey yapmayın. Bugün eğlenmek ve sadece rahatlamak için iyi bir gün! Çalışmanız gerekiyorsa, olumlu ruh halinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Hem faydalı olup hem de eğlenmeniz mümkün!

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Yeni keşfettiğiniz bir grup insanla buluşmayı isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hep merkezde olmayı seven biri olarak, kendinizi yine ışıkların altındaki bir sanatçı gibi takdim etmeniz muhtemel. Ancak yine de gösteriş budalası olarak anılmaktan kaçınsanız iyi ederseniz. Yeni tanıştığınız bir grupta biraz geride durmanız muhtemelen daha iyi bir seçim olur. İnanın, onlar sizin liderlik vasfınızın çok geçmeden farkına varacak. Ondan sonrası size ait, tüm grubu büyülemenin vakti gelmiş demektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde planlarınızda dağınıklıklar, yanlış anlama ve anlaşılma durumları, küçük kazalar gündeme gelebilir. Kardeşlerle ilişkilerinizde fedakarlık, çözüm gerekliliği doğabilir. Kontrasyon eksikliği olabilir, gün içinde birden fazla konuyla ilgilenmek daha verimli olacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Yay, bugün Güneş burcuna geçiyor. Bugün iyimser tutumun ön plana çıkıyor. Böylece her sorunun üstesinden gelebilecek motivasyonu kendinde hissediyorsun. Yaşam tarzını değiştirmen ailen ile arandaki güven bağını artırıyor. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan bu konuda sana yöneltilen soruları cevaplamak istemiyorsun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan geçen radikal fikirler başka bir şehir ya da başka bir hayatın kapılarını aralıyor olabilir. Adımlarınızı atarken dostlarınızın desteğini görüyor olmak fikirlerinizi daha sağlıklı uygulamanızı sağlayacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili bir konu sizi daha ciddi düşündürebilir. Yakın çevrede konuşmalar, ziyaretler de önemli olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdeki kişilerin fikirlerini önemseyin ayrıca mümkün olduğunca yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışın. Bu sizi mutlu hissettirecek.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin ruhsal boyutundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Sanatsal, manevi, mistik ve spiritüel konularla ilgilenmek hoşunuza gidebilir. Bu dönem ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük resme bakmaya devam etmeli ve detaylarda boğulmaktan vazgeçmelisiniz. Genele odaklanmak busöz konusu olduğunda her zaman daha doğrudur.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar ikili ilişkiler ve para konusunda biraz daha temkinli ve hatta gizli yaşamanız gereken bazı durumlar olabilir. Tutkunun dozu artacak.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yalnız olmaktan çok sıkıldınız ve en kısa zamanda yeni bir ilişkiye girmek istiyorsunuz. Genelde işe geç kalan biriyseniz, bugün daha erkenci olmaya özen gösterin. İçinizde bir boşluk var ve bunun ne olduğunu bilmiyorsunuz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olmayı deneyin. Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. İş yerinde bugün ufak tefek terslikler yüzünden bazı aksaklıklar çıkabilir. Fakat bu geçici bir durum. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 19' 42" R
Ay
Akrep
17° 16' 45" R
Merkür
Koç
15° 59' 28"
Venüs
Koç
24° 32' 20"
Mars
Balık
25° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 21"
Satürn
Balık
16° 05' 56"
Uranüs
Boğa
22° 03' 00"
Neptün
Balık
28° 44' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 35"
Lilith
Başak
22° 45' 22"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>