Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Stresten Uzak Durmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 80%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çok fazlahalletmeye çalışıyor ve bu sırada kendinizi büyük bir baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Fakat bazı projeler, özellikle de yaratıcılık gerektirenler, aceleye gelmez! Yavaş yavaş devam edip ilham perilerinin işini yapmasına izin verirseniz, sonunda gerçekten örnek alınacak bir ürün ortaya koyacaksınız. Ama acele ederseniz, vaktinizi boş yere harcamış olacaksınız.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Hep bir koruyucu meleğin olduğuna inandın. Biliyor musun? Haklısın! Bugün seni spiritüel bir enerjinin çevrelediğini hissedeceksin; sanki birisi sana görünmez bir destek sunuyor. Dua ve meditasyon yoluyla içindeki güçle bağlantı kurabilirsin. Büyük fikirler ve düşünceler etkileyici olabilir. Ruhunla iletişim kurmak için vakit ayır.Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun insanı olarak, nasıl göründüğünüzden daha önemli çok az şey var. Sizin düşüncenize göre, iyi görünüyorsanız, iyi hissediyorsunuz demektir. Ve bugün de böyle bir gün olacak. Güne biraz erken başlamak iyi bir seçim olabilir. Duş almak, tıraş olmak ve güzel bir şeyler giymek için kendinize zaman ayırın. Bazen insanların kendleri için fazladan zaman ayırması gerekir. Bunu hatırlayın, kendinize hazırlanmak için zaman tanımazsanız, gününüz kötü geçecek.

26 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli bir zorluğu aşabilir veya önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Emek ve çabanın sonuçları gelebilir. Finansal konularda uzun vadeli planlarla akılcı riskler alabilirsiniz. Yatırımlar ve yatırımlardan gelen kazançlar gündemde.

26 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El becerilerin sayesinde edindiğin hobiler seni stresten uzakta tutuyor. Sakarlığın üzerinde olabilir, küçük kazalara karşı dikkatli olmalısın. Arkadaş grubunda küçük hesapların yapılması seni rahatsız edebilir. Mesleğin bağlamında çok başarılı bir portre çizeceğin bir sürece giriyorsun.

26 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle bir mücadele verirken sorunları tek başına çözmeye çalışmanız işleri zorlaştırabilir. Yardım istemekten çekinmeyin. Dostlar kötü günler için vardır. Her ne kadar dostluk ilişkilerinde ağır tecrübeler yaşamış olsanız da iyi insanlar hala var. Kaygılardan uzak durun.

26 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

26 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kavga ederek çözüme ulaşılamayacağınız keşfedebilir ve ilerleyen günlerde yine diplomatik tavırlarınızla hayatınızı sürdürebilirsiniz...

26 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarısızlıklardan ders çıkarmak sizin elinizde. Kötü bir karar aldığınızda bunun kötü sonuçlar açacağını düşünmek yerine tecrübe edindiğinizi anlamalısınız. Hayat bir yolculuk, bunu unutmayın!

26 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Hobilerinize ve sevdiklerinize vakit ayırmak iyi gelecektir. Çocuklarınızın sorumlulukları artabilir, her zamankinden daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Size keyif verecek bir harcama yapabilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmenize yardımcı olacak aktivitelere vakit ayırın.

26 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurt dışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda ortaya çıkan ufak sorunları kafanıza takamamaya çalışın ve kendinizi üzmeyin. Yeteneklerinize güvenin veyerinizdeki herkese kim olduğunuzu gösterin. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten zevk alıyorsunuz.

26 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz ve partnerinizin amaçlarında çelişki var. Bu nedenle onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. Bu ilişkiyi ileri götürmek mi istiyorsunuz yoksa ciddi bir ilişkiye hazır olmadığınız halde karşıdaki ile oyun mu oynuyorsunuz? Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayabileceğiniz bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

26 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 30" R
Ay
Akrep
05° 14' 31" R
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
23° 19' 54"
Mars
Balık
24° 55' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 47"
Satürn
Balık
16° 00' 25"
Uranüs
Boğa
21° 59' 43"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 12"
Lilith
Başak
22° 38' 51"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>