Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güven Duygusu Pekişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün, aşk hayatınızın gelişimi yönünde bazı fikir ayrılıkları ortaya çıkacak. Örneğin, sevgilinizin sizin kendinize tanıdığınız özgürlükten daha fazlasını yaşadığını görebilirsiniz. Ona kırılmak yerine, örnek alın. Bu, duygusal konularda daha fazla yeniliğe ihtiyacınız olduğunun farkına varmak için iyi bir fırsat olabilir. Olasılıkları gözden geçiriken geniş düşünün. Yarın, aradığınız şeyi bulabilirsiniz.

Bugün bazı ilginç psişik sezgi anları yaşayabilirsiniz. Diğer insanların enerjisini hissetmekte her zaman iyi oldunuz. Bazen birilerinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir veya hangi duyguları hissettiğini hissedebilirsiniz. Bugün bu yeteneğiniz artabilir. Dikkat ederseniz, sezgileriniz size iyi hizmet edebilir. İş yerinizde bazı gizli saklı şeyleri yakalayabilirsiniz. Dedektifi oynamaktan korkmayın ve ipuçlarını yakalayın!

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Dokunmak ve dokunulmak istiyorsun. İnsanlarla sıcak ve sevgi dolu ilişkiler kurmak isteyeceğin bir dönem. Zor zamanlardan geçtiğini bildiğin birisiyle irtibata geçebilirsin. Şefkatini kolayca açık edebilirsin. Sunacağın destekle, bir insanın günün güzelleştirebilirsin! Sarılmaktan ve iyi hissettirmekten korkma!Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli bir zorluğu aşabilir veya önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Emek ve çabanın sonuçları gelebilir. Finansal konularda uzun vadeli planlarla akılcı riskler alabilirsiniz. Yatırımlar ve yatırımlardan gelen kazançlar gündemde.

27 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başvurularının olumlu sonuçlanması çok sayıda seçeneğinin olmasını doğurabilir. Verdiğin sözlerini tutuyor olman seni güvenilir biri yapıyor.

27 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize yansıttığınız yenilikçi fikirlerinizi kendi çalışma ortamınızda da kullanmanız gereken bir gündesiniz. Bu akışa izin vermek, sabit düşüncelerin getireceği düşüşlerden sizi uzak tutacaktır.

27 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak paydada buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracağı gibi daha iyi hale getirecektir. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda sürprizli bir süreç sizi bekliyor ve bu sürpriz oldukça güzel gelişmeleri içinde barındırıp sizi maddi refaha getirecek...

27 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Boğa burcuna ilerlerken gündelik yaşamınıza dair konu ve detaylar gündeminizde olabilir. Bugün Venüs Uranüs'le karşı karşıya gelirken ilişkilere bakış açınızı değiştiren şaşırtıcı gelişmeler ya da farkındalık getiren bir durum söz konusu olabilir.

27 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

O kadar iyi bir ruh halindesiniz ki ne yaptığınızın farkına bile varmıyorsunuz. Aldığınız kararları sorgulamalısınız yoksa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle boğaz bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olun ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Günlük hayatınıza çeki düzen vermek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Uranüs ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. İş stresinizin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin.

27 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize aşırı tepkiler vermediğinizden emin olun. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz.  Kendinizi çok mutlu ve enerjik hissedeceksiniz.

27 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

27 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 58" R
Ay
Yay
14° 20' 09"
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
27° 11' 01"
Mars
Balık
27° 20' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 11"
Satürn
Balık
16° 17' 51"
Uranüs
Boğa
22° 10' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 59"
Lilith
Başak
22° 59' 39"
True Node
Koç
15° 29' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>