Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bildiğin Yolları Takip Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 10%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

29 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sürprizlerle, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatı ve görevlerle ilgili stresli bir konuyla ilgilenebilir, günün ikinci yarısında rahatlamaya, dinlenmeye odaklanabilirsiniz. Beslenmede daha titiz ve seçici olmalı. Abartılı beslenmelerden kaçının.

29 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybettiğin bir eşyanın beklemediğin yerde çıkması seni şaşırtabilir. Kıyafet alışverişine çıkmak istiyorsun. Beğendiğin bir parçayı alıyorsun. Farklı renklere yönelmek yerine bildiğin tarzdan devam ediyorsun. Arkadaşlarının değişiklik fikrine sıcak bakmıyorsun. Değişime karşı biraz uzak olabilirsin.

29 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi hiç olmadığı kadar farklı ruh halleri içinde hissedebilirsiniz. Neden kendinizi saklama gereği duyuyorsunuz. Kendinizi ifade ederseniz yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz. Ne istediğinizi düşünün ve gerçekten bu yönde hareket edin.

29 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alan işlere ve düzene dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise evlilik ve ortaklı konularda daha hassas olabilirsiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevreniz genişleyebilir. Duygusal olarak kendinizi daha iyi hissetmek için alışverişe yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız gezintiler...

29 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda ve kariyerinizde hedeflerinizin doğrultusunda güçlü ve kararlı bir şekilde ilerleyebilir, stratejik açıdan doğru bir yol belirleyebilirsiniz. Sabah saatlerinde günlük işlerinize ve detaylara odaklanabilirsiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla online ortamda sohbet edin ve ilişki tavsiyeleri alın. Onun fikirleri gerçekten çok önemli noktaları görmenizi sağlayacak.

29 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Boğa burcundaki seyahatine devam edecek.Sağlığınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Hayatınızda çeki düzen vermek istediğiniz konular için gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay'ın İkizler burcuna girişi ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar konuları önem kazanıyor. Yarın gerçekleşecek olan tutulma ile ilişkileriniz konusunda önemli kararlar alacağınız bir döneme gireceksiniz.

29 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki bağ gittikçe güçlenmeye başlıyor. Bugünyerinizde kendinizi çok üretken ve keyifli hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin.

29 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerdehayatınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

29 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 02" R
Ay
Yay
05° 22' 59"
Merkür
Koç
16° 01' 08"
Venüs
Koç
26° 19' 09"
Mars
Balık
26° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 13' 59"
Uranüs
Boğa
22° 07' 53"
Neptün
Balık
28° 47' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 34"
Lilith
Başak
22° 54' 59"
True Node
Koç
15° 32' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>