Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz. Karşılıklı olarak beklentileriniz var. İki tarafın da daha samimi oldukları şeklindeki yanıltan kararlılıkları, uzlaşmayı güçleştiriyor.

Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir. Şansınız açık, isabetli öngörüleriniz var, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Duygusallığınızı fazla ön planda tuttuğunuz ilişkilerde zarar görebilirsiniz. Bugünlerde duygu sömürüsüne elverişli görüşmeler içine girmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazırsınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Ay-Neptün güzel açısıyla birlikte bugün umutlarınızın gerçeğe dönüştüğü bir gün olabilir. Sağlığınızda da önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Akşam Ay'ın Venüs ile oluşturduğu pozitif görünüm sayesinde karışık olan duygularınızı netleştireceğiniz, sevdiğinizle yolunuza devam edeceğiniz bir süreçte olabilirisiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına zaman ayırıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Sabit fikirliliğin pekiştiği bir gün. Geleceğini garanti altına almak için farklı denemeler yapacak, keskin kararlar alacaksın. Bu yeni biralanı ya da ek bir proje de olabilir. Bugün eğlenmeye zaman harcamaktan çok, bu dönemdeki sorunlarını ön plana almanı öneririm. İçindeki yüksek enerjiyi iki katına çıkarırken; aşka vakit ayırmayı seçmeni tavsiye ederim? Bugün aynı zamanda uzun zamandır ihmal ettiğin kişisel bakımına zaman ayırmak isteyebilirsin. Güzelliğine düşkün olduğun bugün, sadece kendinle değil sevgilinin stili ile de ilgilenebilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin gündemi fazlasıyla etkileyeceği önemli bir gün. Bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli kalmak isteyebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Bugün bazı işler sizi alıkoyabilir. Bu nedenle pratik olmaya özen göstermelisiniz. Sabırlı olun.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında önemli adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlayabilmek için gerçek ve bilinçli bir çaba gösterebileceksiniz. Bu da iyi hissettirecek.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün günlük rutinlerinle ilgilenebilir, detay ve düzen gerektiren konulara kafa yorabilirsin. Kendinle ilgilenmek enerjini yükseltebileceği gibi huzur ve keyfini artırabilir. Çevrendekilerle duygusal konuşmalar yapacağın, sempatik ve pratik olabileceğin bir gün.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşam enerjiniz yüksek. Talihinize güvenip riskli işlere girişmeyin. Uzun vadeli sonuçları hesaba katarak karar verin. Akşam saatlerinde gelir gider dengesinin önemini hatırlatan olaylar yaşanabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay, sağlık konusuna önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir, bahçe işleriyle haşır neşir olabilirsiniz. Organik tarım için kollar sıvama zamanı. Aşırı gıda tüketmekten kaçınmalısınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 01' 21" R
Ay
Akrep
08° 07' 35" R
Merkür
Boğa
08° 02' 11"
Venüs
Boğa
27° 14' 01"
Mars
Koç
16° 02' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 20"
Satürn
Balık
18° 10' 60"
Uranüs
Boğa
23° 34' 48"
Neptün
Balık
29° 27' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 19"
Chiron
Koç
21° 47' 08"
Lilith
Başak
25° 42' 04"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>