Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:20 Ay-Pluto kavuşumu, maddi konularda ciddiyet ve biraz da dikkat işaretidir. Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz. Parasal getiriler risk altına alınmaz. Eğer bir karar verilecekse, artı ve eksisiyle gözden geçirilir. Saat 23:38 Ay-Merkür görünümü, bizi maddi konularda yanılmamak için, dikkatlice hesaplamalarda bulunmamız gerektiğinin göstergesi. Mali konuları bir hayli vurgulayıcı olduğu için, derinlemesine ele alacağız. Başarılı, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmemiz dileğimle,

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Destek almak isteyeceksin! Beklentilerin ve hayal kırıklıklarının arasındaki çizginin daha çok belirginleştiği bir gün, öyle değil mi? Son günleri bir düşün. Yeni fırsatlar giriyor hayatına. Belki şuan bu fırsatı anlamasan da ilerleyen günlerde kendini gösterecek gelişmelere hazır ol. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, kendi alanının dışında birteklifi alabilirsin. Hemen cevap vermek yerine düşünmek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda bir arkadaşının sorununa çözümleyici düşünceler geliştiriyorsun. Kafanda her zaman, uğraştığın birvar. Bu anlamda edineceğin somut uğraşılar seni hayata karşı motive edecektir. Ancak bir yandan da yeteneklerin konusunda övgü ya da destek almak isteyeceksin.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler her an kapınızı çalabilir. Karar verirken olmayacak şeyleri kafanızda fazla büyütmeyin. Sadece gerçek ihtimallere itibar edin.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yetenekli olduğunuz konularda kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Maddi konularla ilgili kafa çalıştıracağınız zamanlar var. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olabilirsiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öyle cesursunuz ki sanki dünyayı fethedeceksiniz. Enerjinizin tavan yaptığı bu dönemde doğru işlere, projelere yönelerek kârlı çıkmaya bakmalısınız...

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizdeki yerini korurken, sahip olduklarınızı, varlık ve kaynaklarınızı daha iyi kullanmak ve değerlendirmek isteyebilir ve bu konularda ciddi, kararlı ve uzun vadeli adımlar atmak isteyebilirsiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu maddi ve manevi değerler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Eksikleri kapatmak, kazançları artırmak isterken eş zamanlı harcamalarınız olabilir.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün neşenizin sınırlarını çizme zamanı, öncesonra keyif bunu kabul ederseniz, son derece verimli bir gün geçirirsiniz. Resmiyet gerektiren, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle karşılaşıp resmi işlerinizi halledebilirsiniz. Kurallar ve resmiyet gerektiren durumlar karşınıza çıkabilir. Dosyalama, arşivleme işlerini gözden geçirmelisiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 08"
Ay
Akrep
13° 42' 07"
Merkür
Koç
26° 01' 42"
Venüs
Balık
20° 31' 55"
Mars
Balık
04° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 39"
Satürn
Balık
13° 12' 07"
Uranüs
Boğa
20° 37' 17"
Neptün
Balık
27° 46' 34"
Plüton
Kova
01° 48' 43"
Chiron
Koç
18° 44' 34"
Lilith
Başak
19° 42' 00"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>