Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki coşkuyu açıklarken boş yere heyecanlanacaksınız. Oysaki sadece, bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz, ilişkinize de yansıyabilir. Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bugünlerde çok tetikte olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir.

6 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:22 Güneş-Neptün görünümü, sizin gayet dinamik ve sosyal anlamda girişken bir kişiliğe sahip olduğunuzu ancak iç dünyanızda kimsenin bilmediği hassasiyetler taşıdığınızı vurguluyor. Bilginizi, deneyimlerinizi insanlarla iyimser, bazen gereğinden abartılı bir şekilde paylaşıyor fakat aynı bugün olduğu gibi aslında kolayca insanların etkisi altında kalabiliyorsunuz. Dışarıdan kimse görmez, anlamaz belki ama siz gayet iyi biliyorsunuz ki, aslında yaşamak istediğiniz hayat ve şartlar bu olmamalı. Bu yüzden de derdinizi, sırlarınızı, acılarınızı kimseyle paylaşmıyorsunuz. Ruhani özelliklere, derin bir iç görüye, fantezilere sahipsiniz. Bunu duyarlı olmayan insanların anlaması mümkün değil. Bu da sizi yaşamda zorluyor. Boşluk etkisi altında, bugün bütün bunları düşüneceğiz. Saat 05:49 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay, moraliniz yüksek bir şekilde güne uyanmanızı sağlayacak. Dış dünyadaki insanlarla olan ilişkiniz, kendinizi olumlu yönden ifade edişiniz, eğilimleriniz, tavırlarınız üzerinde destekleyici olan Ay etkisi altıda, fiziksel açıdan canlı, gayet aktif, güler yüzlü, nazik ve oldukça çekici hale gelebilirsiniz. Saat 17:31 Ay-Jüpiter kavuşumu burcunuzda oluşacak. Hani hayra alamet dedikleri duruma benzer. Güzellikler gelir, ruhu güçlendirir, insan kendini huzurlu hisseder. Olduğu gibi görünmek halidir bu. Farkındalık yaratır, gönül canlanır.

6 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni dostluklar ediniyorsun! Derin bir oh çekebilirsin, bugün Merkür Retro'su bitiyor. Geçmişle hesapların hiç bitmemiş gibi görünse de yeni oluşumlar için çoktan adım attın. Yaşantının her döneminde, hep kendi duygularını hedef aldın. Ne de olsa bağımsızlık güdülerini önleyemiyorsun. İşinden memnun olmayan bir Yay burcuysan, hayatın için kolları sıvayabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşıma kararı alacaksın. Bugün aynı zamanda yeni dostluklar için mükemmel bir gün olabilir. Tahmin edemediğin insanlar ile tanışmak hayata dair görüşlerini de etkileyecek. Ancak zaman zaman duygusallaşabilirsin. Bu durumdan dolayı eski dostlarına olan özlemin artacak.

6 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça iyimser ve pozitif hissedebilirsiniz. İştahınızın da açık olabileceği bugünü sağlıklı besinler tüketerek geçirmeniz doğru olacaktır.

6 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerin içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın.

6 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız bir olay, duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

6 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik, spiritüel konulara ilgili olduğunuz bir gündesiniz ancak olaylar kontrolünüz dışında akıp giderken bugün atılan adımlarda biraz daha dikkatli, temkinli davranmanız gerekmekte.

6 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyalleşme arzunuz yüksek. Uzun süredir beklediğiniz ancak sürüncemede kalan işlerde gelişmeler olası. Olayları tüm yönleriyle değerlendirmek önemli.

6 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda meydana gelen olaylar nedeniyle, özel hayatınızda olan biteni tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. İki kişi arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki karışıklığı gidermek için yalnız başınıza kalıp her detayı masaya yatırmadan önce temiz havada uzun bir yürüyüş yapın.

6 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 59' 23" R
Ay
Aslan
29° 30' 17"
Merkür
Koç
17° 58' 26"
Venüs
Koç
16° 31' 26"
Mars
Balık
20° 38' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 47"
Satürn
Balık
15° 28' 15"
Uranüs
Boğa
21° 41' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 58' 57"
Lilith
Başak
22° 02' 07"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>