Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var.

İş sizin için eğlence demek. Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işleri de yapmanız şart.

İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcamak huyunuz bütçenizi zorluyor. Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumunuzdan pek hoşnut değil.

Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz. Başlangıçta size ağır gelebilir ama yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var, konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veyahayatında her şeyden emin olmak isteriz. Tedbirli davranırız. Kafamızı kurcalayan meseleler varsa bunları sorgularız, anlamaya çalışırız. Bu süreçte kendimize sorular soracağız. İş, ilişki, maddi konularda durumumuz nedir, tutarlı, dengeli davranıyor muyuz? Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yüzleşiyorsun! Olmayan birlikteliklerin için neden, nasıl diye kendine sorular sormaktan vazgeç ve karşına çıkan fırsatları değerlendirmeye çalış. Çünkü gün senin için hoş sürprizler hazırlayacak. Son zamanlarda yaşadığın duygusal kısıtlamalardan kurtulduğunu fark edebilir, aşk konusunda adeta yeniden doğduğunu hissedebilirsin. Bu durum İlişkinde ileriye dönük sağlam adımlar atmana neden oluyor. Bugün aynı zamanda bazı olaylarda ne kadar haklı olduğunu, insanlara peşin yargının bazen işe yaradığına tanıklık edebilirsin. Sosyal çevrende ısrarcı ve inatçı yaklaşımda olan arkadaşlarınla yüzleşebilirsin. Gün içerisinde katılacağın etkinlikler, bazı konularda eksik olduğunu fark ettirecek. Bununla farklı dillere ya da edebiyat akımına da ilgin oluşabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel konularda yaşayacağınız karmaşa günü biraz sorunlu bir hale getirebilir. Vereceğiniz kararlar birilerinin çıkarları ile uyumlu olmayabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aralık ayının ilk günündehayatınızla ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz. Ancak otorite konumunda kişilerle iletişime dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak gelirler, sosyal ihtiyaçlar ve duygusal konulardaki sıkışmış ruh haliniz yatışıyor. Akşam saatlerinde merakı tazeleyen zihni ve yetenekleri harekete geçiren enerjiler söz konusu. Gün boyu bedeninizi fazla yormadan vakit geçirmek faydalı olur.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatli ve kararlı davranmaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi açık bir biçimde ifade etmeniz zor olabilir. Ya da sizi yanlış anlayabilirler. Fakat, bunların üzerinde fazla durmayıp çalışmanızı hızlandıracaksınız.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 30" R
Ay
Akrep
17° 27' 04" R
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
24° 33' 21"
Mars
Balık
25° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 33"
Satürn
Balık
16° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 38"
Lilith
Başak
22° 45' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>