Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor. Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın.

Son derece yaratıcı bir ortam içindesiniz.. Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın.

Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme canınızı sıkıyor. Bugün bunu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, planlar yapabilirsiniz Geleceğiniz sıkıntısız gibi.

Son günlerde alışkanlık haline getirdiğiniz bazı tercihler, size yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızla ilgili bazı muhasebeler yapabilirsiniz. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, evimiz-ailemiz ve sırlarımızı koruma arzumuzu işaret ediyor. Tüm kötülüklere karşılık mahrem alanımızı savunuruz. Aile birliği ve dirliğinin önemini biliriz. Maddi-manevi değerlerimize düşkün oluruz. Hedef belirleriz, niyetimizi güzel eyleriz ve dileğimizin gerçekleşeceğine inanırız. Hassasız ama yılmak yok bunun da farkındayız. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, 17 Kasım öncesi düşünülmüş işleri yürürlüğe koymamızı sağlıyor. Beklediğimiz haberler gelebilir. 17 Kasım sonrası karar verilen, üzerinde düşünülen işlerimizi tekrar gözden geçirmekte yarar var. Sabırsız olmayalım. Aceleci düşünmeyelim. Bunlar gecikse de, Aralık ortasında hızla yoluna girecektir. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fevri davranıyorsun! Çalışkanlığın üzerinde. Fakat bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Fevri davranmaktan kaçınmalısın, sonrası pişmanlık olabilir. Eşine ya da sevgiline gereksiz duygusal çıkışlar yapabilirsin. Özellikle kardeşler arasında gerilime neden olan miras konularını muhatap almamak için konunun dışında kalmak isteyebilirsin. Bugün her şeyi arkada bırakmak için elinden geleni yapmak istiyorsun. Arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelecektir. Sosyal konularda meşgul olmak kafanın dağılmasına neden olacak. Kilolarından şikâyetçiysen, diyetisyene gidebilir, spora yazılabilirsin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız için yeni bir başlangıç içine girebilirsiniz. Çevrenizden gelen destekler ile işleriniz daha da kolaylayacaktır. Sadece dedikodulara dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla farklı iletişim yolları kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle birlikte keyifli sohbetler edeceğiniz zamanlar var.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önem verdiğiniz kişilere karşı davranışlarınızı değiştirip aranızdaki ilişkileri daha farklı ve başarılı boyutlara ulaştırabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu plan ve proje içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen sağlık sorunları gündem olabilir. Dengeyi korumak ve gerginlikten arınmak önemli. Uluslararası konularda, yüksek öğretim alanında meşgul olabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken, yurt dışı konularıyla ilgili olumlu geri dönüşler alırsınız. Diğer yandan medyayla bağlantılarınızda sürpriz gelişmeler meydana gelir. Tanınırlığınızı artırma şansı yakalarsınız. Uzaklardaki sevgiliniz size aşkını ilan eder. Seyahat etmek ruhunuzu besler.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 53' 06" R
Ay
Aslan
03° 38' 01"
Merkür
Koç
19° 17' 38"
Venüs
Koç
13° 52' 04"
Mars
Balık
18° 58' 42"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 25"
Satürn
Balık
15° 15' 15"
Uranüs
Boğa
21° 34' 24"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 22"
Lilith
Başak
21° 47' 47"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 16/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>