Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Verdiğiniz bütün kararlara rağmen gönlünüzü boş tutmayı beceremiyorsunuz. Aşk, sizin için vazgeçilmez bir şey. Yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuzun herkes farkında.

Yoğun bir haftaya başlıyorsunuz. Bu yoğunluk gözünüzü korkutmak yerine sizi memnun ediyor. İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu biliyorsunuz çünkü.

Satın almak istediğiniz bir şey için nihayet bütçenizi denkleştireceksiniz. Önemli bir ihtiyacınızı giderebileceğiniz için memnunsunuz. Size borcu olan bir arkadaşınız, yakında ödemeyi düşünüyor.

Yeni dostluklara kapınızı açmanın tam zamanı. Çevrenize biraz bu gözle bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sağlık problemi sizi endişelendiriyor. Sizden bir şey saklandığını sanıyor ve evhamlanıyorsunuz. Oysa sizden saklanan bir şey olmadığı gibi, yakınınızın endişelenmenizi gerektirecek bir durumu da yok. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Siz ise onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda değilsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, aile içinde huzur ve güvenin önemi büyük. Birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Ancak unutmayalım Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önemli veya önemsiz hiç fark etmez, önemli kararların mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Aceleye getirilmemelidir. Enine boyuna düşünmeliyiz. Fikirlerimizi, hayata bakış açımızı, farklı düşüncelerimizi birileri beğenir veya beğenmez ancak biz her şeyde haklı olduğumuzu sanmayalım. İnsanız, hata yapabiliriz çünkü. Ölçüp tartma, iyice anlama vaktidir. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareketle örtüştüğü için, tüm kararların ister özel isterveya farklı konuda olsun gözden geçirilmesinde yarar var. Aceleci, önyargılı, tartışmaya meyilli veya tümüyle umursamaz halde düşünmeye, hareket etmeye açığız. Ne duysak inanırız, ne yapsak kendimizi haklı görürüz. Oysaki eylem ve düşüncenin gerçekçi bir rotada ilerlemesi kolay değil. O nedenle anlayacağız, düşüneceğiz, gözden geçireceğiz ondan sonra duruma bakacağız. Evlilik, boşanma, ortaklık gibi hayati kararların yeniden gözden geçirilmesinde yarar var. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, mali ödemeler, yatırım, harcama gibi konuların ciddiyetle ele alınması, gerginlikle, hassasiyetle karar verilmemesinin önemini vurguluyor. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendinden emin oluşun dikkat çekecek! Telefon konuşmalarında yaşayabileceğin ufak tefek iletişim problemleri seni işine odaklanmaktan alıkoyacak. Bir arkadaşının senden yardım istemesi işlerinin biraz daha aksamasına neden olabilir. Eski projeler yeniden gündeme gelebilir. Üretken ve çevrendekilere yardımcı tavrının sana olumlu geri dönüşleri olacak. Evde ilgilenmen gereken sadece çocukların değil eşine de aynı özeni göstermen gerekecek. Duygularını açık açık anlatacağın yeni bir ilişkin var. Kendinden emin tavrın, çevrendekilerin de dikkatini çekecek. Sadakat bugün ön planda, duygularını alışık olmadığın bir tarzda göstermeye açıksın. Baş döndürücü şekilde önün açılıyor ve unuttuğunteklifi ile telefondaki sesin müjdesine şaşırıyorsun.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde iletişim eksikliğinden kaynaklanan bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni isteklerinizi hayata geçirmek için biraz sabırlı olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Vergi, miras konuları gündeme gelirken duygusal davranmamaya, gerçekçi yönünüzü korumaya gayret etmelisiniz. Para konularında riskleri iyi hesapladığınızdan emin olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yüksek hedefler koyabilirsiniz. Merkür'ün geri harekette olduğunu unutmadan rasyonel davranmak önemli. Geleceğe ilişkin iyimser beklentileriniz artarken beklentileri karşılayan olaylar yaşanabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz karamsar ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Alacağınız bazı haberler yüzünden heyecanlanabilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Fakat yine de mantıklı davranmayı başarabilirsiniz. Zihinsel faaliyetiniz yüksek.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurt dışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 12" R
Ay
Akrep
25° 03' 34"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 33"
Mars
Balık
26° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 02"
Satürn
Balık
16° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 45' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 45"
Lilith
Başak
22° 49' 32"
True Node
Koç
15° 34' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>