Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:38 Ay-Yengeç burcu geçişinde hassasiyet öne çıkar. Sevdiklerimizi korumak ve kollamak isteyeceğiz. Hayatın doğal döngüsü içindeki yanlış veya doğruların, varlık ve yokluğun, sevginin, bir arada yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu hissedeceğiz. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, başkalarının hayatımızdaki yerini güvence anlamında sorgulamaya neden olur. Ancak üzülmeyiniz, hassas düşünmeyiniz. Size gerçekten değer veren ve yanınızda olan insanlar var. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, maddi-manevi anlamda güvencenin önemini vurguluyor. Kimseden kimseye fayda yok, ayakta durmalıyım diye düşüneceğiz. Kazancımızın yetersiz olduğunu, sorumlulukların yorucu geldiğini hissederek insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Bütün bunlar enerjinin etkisi altında doğaldır. Bize düşen, hayatı bu kadar olumsuz tarafından görmemek, kendimize güvenmektir. Her doğan gün içinde nice umutlar, mucizeler barındırır. Bundan şüphe duymayalım. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kalbinin kapıları açılıyor! Senin için hayat; yapacaklarınla değil yaptıklarınla bir yere gelmektir. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek senin için esas olandır. Aşk senin için; gelişigüzel konuşurken, kalbindeki nasırları, koyduğun mesafelerden görebilmektir. Kolay oluşmamıştır elbet o duvarlar, hepsinin bir sebebi, bir anısı vardır. Ancak artık kalbinin kapılarını açma vakti geldi. Usulca hayatına girecek kişi hayatını bambaşka bir yöne çevirebilir. Bugün ailevi konularla ilgilenebilirsin. Geçmişte kalan meseleler, ilgisi olmayan kişiler tarafından yeniden açılmak isteniyor. Bu durum keyfini kaçırabilir. Komşular, yakın çevre, site görevlisi gibi kişiler ile aranda ufak tefek anlaşmazlıklar oluşabilir. Evinin tadilatı yüzünden üst komşun ile tatsız bir diyalog yaşayabilirsin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelişmeler hayatınızda bugün önemli bir karar vermenize neden olabilir. Yeni bir finansal karar biraz olsun sizi rahatlatabilir. Harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, bazı ikilemlere ve hassasiyetlere işaret etmekte. Ortaklaşa bir konu oldukça bağlayıcı da olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli, kararlı ve olumlu davranmayı başaracaksınız. Hanım dostlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilir, kuruntu ve evhamlara kapılabilirsiniz. Fakat, mantıklı düşünecek ve kendinizi kaptırmayacaksınız.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaostan düzen yaratabilen Yaylar, gün boyu harcamalara dikkat edin. Tasarruf önemli. Beklentileriyle sizi yoran insanlarla tartışabilirsiniz. Gün boyu kaygı ve stresten uzak olmak için hareket önemli.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bugün romantik takılmak size iyi gelir. Amayerinizdeki bütçe, hesap, denetim konularından da yakanızı kurtarmanız çok pek kolay olmaz. Sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek size iyi gelir. Spiritüel konular ve meditasyona zaman ayırın. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 03" R
Ay
Başak
16° 58' 44"
Merkür
Koç
17° 14' 06"
Venüs
Koç
18° 20' 54"
Mars
Balık
21° 47' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 02"
Uranüs
Boğa
21° 46' 16"
Neptün
Balık
28° 34' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 08"
Lilith
Başak
22° 11' 57"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>