Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde güven sizin için her şeyin önünde. Bunun dışında, ilişkiyi sıkça sorgulayıp masaya yatıranlardan değilsiniz. Ama güven konusunu bugünlerde fazla abartmamanız gerekiyor.

İş başındadışı yakınlaşmaların sorun yaratacağı inancınız gittikçe yıkılıyor. Çalışma ortamınızdaki aile havasının, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açtığını yadsıyamıyorsunuz.

Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak işe yarayabilir. Para durumlarını istediğiniz ölçüde denetleme çabalarınız, aile içinde destek görecek.

Bazı mesafeli ilişkilerinizi yumuşatmanız gerekebilir. Böyle bir ilişkinizle ummadığınız şekilde birtakım ilişkiler içine girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızın size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir. Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor. Yakın günlerde bazı umutlarınızın boşa olmadığı ortaya çıkacak.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, gelir durumunuz, cinsel yaşamınız, güvenceniz gibi konularda hassasiyet gösterirsiniz. Üzerinize gelindiğini, sizi bir türlü anlamadıklarını düşünürsünüz. İsteklerinizi elde edememek canınızı sıkabilir. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji günü eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine rastlıyor. Sağlığınız, imajınız, yetenekleriniz, sizi motive eden her şey, eğilimleriniz ve kişisel tüm kararlarınızı bir daha gözden geçirmenizde yarar var. Kendinizi biraz duraksamış, zihnen derinlere dalmış ve kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bu olumsuz gibi gelmesin size. Bilakis doğru karar vermek, seçimde bulunmak, ne yöne gideceğinizi tespit etmek için bu mola gayet iyidir. Tabii ki kişiden kişiye bu algı değişse de, bu söylediğim tarzda ele almanız halinde kendinize iyilik edersiniz. Ayrıca evlilik, boşanma, bir arada yaşamak gibi hayati kararlarda yanılmamak için lütfen iyi düşünün. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, yanlış anlamaları giderici ve moralinizi yükselticidir. Geçtiğimiz haftaya göre kendimizi daha iyi hissedeceğiz. Saat 19:23 Ay-Merkür görünüm etkisinde geçtiğimiz 17 Kasım tarihinden bu yana olan gelişmeler üzerinde düşüneceğiz. Konuşacağız, yazışacağız ve fikirlerimizi paylaşacağız. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü, her birimizi farklı bir konuda canlandırıyor. Yaylar için bilgi dünyanın en ucunda bile aranır bulunur. Keşfetmek önemlidir. İster mistik bir alanda eğitici olsun isterse yüksek okulda öğrenci hiç fark etmez. Yay insanı dağılmadıkça her şeyin üstesinden gelebilir. İşte bu görünüm, belli bir konu üzerinde başarılı çalışmalarda bulunmanız, kendinizi ifade etmeniz için sizi teşvik edicidir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: B planı oluşturuyorsun! Güne başlarken sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler biraz motivasyonunu düşürebilir. Bugün her konuda bir B planı ile hareket etmen daha sağlıklı olabilir. İş yerinde yaşanan sorunla ilgili alakan olmadığını açıklamak zorunda kalabilirsin. Hırsların bugün seni çok başka yerlere götürebilir. Hemhem de sosyal hayatında dengeyi korumalısın. Haksızlığa uğradığını düşünüyorsan öncelikle konuyu araştırman gerekebilir. Ancak öğleden sonra zihnini boşaltmak için yazmak, biraz sosyal medyayı takip etmek gibi sıradan işler ile uğraşabilirsin. Tembel olmak zamanı değil eğer sorumluluklarını aksatıyorsan uzun soluklu işlerde başarılarına gölge düşmesin? Eğer işinden ve bulunduğun pozisyondan mutlu değilsen yeni alanlara ve farklı sektörlere yönelmek isteyebilirsin.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlatmak istediğiniz konularda bugün başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeterli gayreti gösterdiğinize inanıyorsanız sadece olayları izlemelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için hevesli zamanlar içindesiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda sıkışmalar meydana gelebilir. İlerleyen saatlerde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Vergi, miras konuları gündeme gelirken duygusal davranmamaya, gerçekçi yönünüzü korumaya gayret etmelisiniz. Para konularında riskleri iyi hesapladığınızdan emin olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşünceleriniz ve duygularınız birbirine karışmış durumda olabilir. Özellikle alacağınız haberlerden etkilenmeniz mümkün. Daha sonra üzerinde düşünecek ve büyüttüğünüz gibi olmadığını anlayacaksınız. Gereksiz harcama yapmayın.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu iyimser ve enerji dolusunuz. İşleri planlamak ve son dakikaya bırakmamak önemli. Finansal konularda imkan sağlayan teklifler olası.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bugün romantik takılmak size iyi gelir. Amayerinizdeki bütçe, hesap, denetim konularından da yakanızı kurtarmanız çok pek kolay olmaz. Sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek size iyi gelir. Spiritüel konular ve meditasyona zaman ayırın. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 03' 25" R
Ay
Akrep
01° 16' 05" R
Merkür
Koç
16° 06' 56"
Venüs
Koç
22° 55' 46"
Mars
Balık
24° 40' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 16"
Satürn
Balık
15° 58' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 37"
Neptün
Balık
28° 42' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 04"
Lilith
Başak
22° 36' 41"
True Node
Koç
15° 38' 37"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>