Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor.

Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri,hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

Bugünlerdeki tanışmalar sizin için önemli. Bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkış yolu aradığınız bir problemle uğraşıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisi, bir yanıyla özgür davranmak ve kararlarınızı kendi başınıza almak isteğinizi işaret ediyor. Ancak diğer yandan sorumluluklarınız veya mecburiyetleriniz nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissetmenize yol açıyor. Bu durumda bir içsel çatışma yaşanabilir. Benim tavsiyem, işlerinizi tekrar bir gözden geçirmeniz ve kendinize zaman ayırmayı da bilmenizdir. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde,hayatımız ve evimizle ilgili konular üzerinde düşünürüz. Birilerine bağımlı olmaktan sıkılırız. Özgür olmak isteriz. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığı oluşacak. Tersliklerle uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sizi sabırlı olmaya çağırıyor. Çünkü bu sabır hem sizi yanlıştan koruyucu hem de gereksiz endişeler yüzünden kaybetmenizin önüne geçicidir.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Planların değişiyor! Güne dair yaptığın planların çoğu son dakika değişikliklerine uğrayabilir. Kalabalık arkadaş gruplarındaki dostlarının ısrarcı davetlerine ?hayır? demekte zorlanabilir; günü onlarla bir arada geçirebilirsin. İyi ki davetlerini kabul etmişim diyeceğin biriyle tanışacaksın. Medya, iletişim odaklı konularda özel toplantılar gerçekleşebilir. Gelir kazanacağın işlerin peşine düşebilirsin. Bu vesile ile ortalıkta dönen dedikoduları yakalayabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Eğer çocukları olan biri isen onların ders programlarına alternatif oluşturacak sosyal etkinlikler düzenlemek peşinde olabilirsin. Akşamüzeri ailenle bir araya gelerek, uzun zamandır ertelenen önemli meseleleri konuşmak isteyeceksin. Ancak bazı söylemlerin yanlış anlaşılmana ve niyetinin sorgulanmasına neden olabilir, aman dikkat!

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberlerden etkilenmeniz mümkün. Eviniz ve aile bireyleriyle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, işlerinizi düşündüğünüz gibi sürdürmeye devam edecek, planlarınızı uygulayacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Gün içinde şanssız olaylar yaşanabilir. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız yeni yükler getirebilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz. Kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir...

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yoğun duygular içinde dengenizi yitirebilirsiniz. Kariyerle ilgili verimli konular olası. Konsantrasyonu korumak ve düzen dahilinde çalışmak önemli.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken kariyer ile özel hayat arasındaki dengeyi nasıl korumanız gerektiği konusu zihninizi meşgul edebilir. Hayat amacınızı şekillendirmek için nüanslara takılmadan büyük resme odaklanmanız önemli olacaktır. Her şeyin mükemmel olmasını beklerseniz zaman kaybedersiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde bulunduğunuz ortamın dışında olmak isterken uzaklar göz alıcı olabilir. Keşif ve macera duygunuz sizi farklı yerlere taşıyabilir. Öğle sonrasında ise hedeflerinize, planlarınıza odaklanmaya başlayabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>