Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size olan bağlılığı, başkalarını kıskandıracak boyutlarda. Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor.

Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi. Yakında umutlandırıcı gelişmeleriniz olabilir.

Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz.Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için gözlerinizi aralamanız yetecek. Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için sürüyle malzemeniz var. Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününün ilk etkili görünümü, saat 11:17 Ay-Venüs arasında gerçekleşecek. Kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtabilmenizde size ışık olur. İster para isterse aşk anlamında olsun kendinizi şımartmak, mutlu etmek istersiniz. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ulaşımda tedbirli ve dikkatli olmakta yarar var. Saat 14:08 Ay-Başak seyrinde mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, nazik ve ölçülü bir şekilde insanlarla iletişimde bulunursunuz. Amacınız işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymaktır. Parasal anlamda başarılı olmaya ihtiyacınız var.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Değişime ayak uyduruyorsun! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün telefonun hiç susmayabilir. Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Değişmenin olumlu taraflarından birini yaşayacaksın. Eğer çalıştığın işyerinde mutlu değilsen geçmişte birlikte çalıştığın insanlarla yeniden anlaşmaya gidebilirsin. Sorumluluklarından kaçan kişilerle çatışabilirsin. Ani bir kararla ev değiştirmek, hatta ev sahibi isen kiracınla bu konuda görüşmek isteyebilirsin. Bugün aşk hayatın adına önemli bir dönem başlıyor! Özellikle seni cesaretlendiren bir sevginin içinde olmak bazı şeyleri geride bırakmana neden olabilir. Çocukların varsa, paylaşmak, saygı duymak, dürüstlük gibi konularda onlarla bazı diyaloglar geliştirebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk algınlığına dikkat etmende fayda var.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberlerden etkilenmeniz mümkün. Eviniz ve aile bireyleriyle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, işlerinizi düşündüğünüz gibi sürdürmeye devam edecek, planlarınızı uygulayacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak önem kazanabilir. Öğleden sonra sorumlu olduğunuz konularda mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar vermeniz gerekebilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Yaylar keyifli haberler alacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Uzak kimselerle, yabancılarla temas ve görüşmeler gündeminize gelebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda gerginlikler olabilir. Çocuklarla ilgili ertelenmiş harcamalar söz konusu. Plansız harcamalarınız yoğun olabilir, kontrollü davranmak ve sürekli verici olmamakta fayda var. Ev ve aile konularıyla sorumluluklar arasında sıkışabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, kariyerde pek çok işin detayını halletmenize yardım edecek. Asistanınıza aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız. Çift kısmetli bir dönemdesiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>