Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor. Bunların yanlış kurgular olduğunu ona anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgi olacak. Nedense son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratıyorsunuz. Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir.

Çevreniz bir satın alma işinizde artık vaktin geldiğini düşünüyor. Bugünlerde paragöz bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında bir para pişmanlığı yaşayacaksınız.

Bir konuyla ilgili önünüze koyduğunuz engeller, biraz abartılı endişelerin sonucu gibi. Daha iyimser bir bakışla işin üzerine gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Sevgi dolu yüreğiniz, bunun çözümünü arıyor. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz. Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, sürecinde oldukça ketum davranırsınız. Sırlarınızı kimseyle paylaşmazsınız. Bir konu üzerinde derin bir analize geçersiniz. Araştırırsınız, soruşturursunuz. Gizli bir göreviniz vardır. O nedenle de sessiz kalıyor olabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda güvenliğiniz üzerine düşünürsünüz. Dış dünya ile bağlantınız iletişim anlamında azaltarak gözden geçirmelerde bulunursunuz. Bu geri hareketkonularında da etkilidir. Bu süreçte kariyer hayatınızla ilgili konular genelde arka planda gözden geçirilir. Bunu pek kimse bilmez. Siz kendinizce tahliller yaparsınız. Mesleğiniz hasta bakıcılığı, doktorluk, fizyoterapistlik, danışmanlık, psikoloji, yazarlık, perde arkası gibi alanlarda olanlar için bir araştırma, çalışma, karar verme süreci olabilir. Bir işin arka planda hazırlanma, eksiklerin ele alınma zamanıdır. Boşluk ardından bunlar yürürlüğe konabilir. Bu süreçte etrafınızda dost gibi görünen kişilere karşı dikkatli olunuz. Bunlar kurnazlık etmeye çalışabilirler. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendini yeniden keşfediyorsun! Bugün laf sokmalardan, imali konuşmalardan anlamlar çıkartmamanı öneririm. Hemen öfkene yenik düşebilirsin. Kendini ifade etmek için bulunduğun ortamlarda tam aksi bir imaj çizmen gerekebilir. Aslında kendini yeniden keşfettiğin önemli bir döngüden geçiyorsun. Rutinden farklı, daha zorlayıcı işler yapmak için adımlar atıyorsun. Sosyal hayatında sağlam temelli ilişkiler kurarken, ön plana çıkıyorsun. Bu yüzden bir araya geldiğin insanlar hayatında sandığından da önemli bir yer edinebilirler. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, aklın karmakarışık hale gelebilir. Bu durumu atlatmak için yalnız kalmak isteyeceksin. Uzak mesafede yaşayan akrabalarını ziyaret etmek için plan yapabilirsin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizle ilgili görüşlerinizi sunarken oldukça sakin ve sabırlı bir tavır içerisinde olmaya özen gösterin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, oldukça meşgul ve aktif olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal olmak keyif verebilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, ancak Merkür retrosu sürerken üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle ve yaşlı olgun kimselerle iletişime özen göstermelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal becerilerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Ertelenmiş programları yapabilirsiniz. Romantik konularda illüzyona kapılmamak önemli. Çocuklarla ilgili sorumluluklar gün boyu yorucu olabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizin hareketlendiği bir döneme giriyorsunuz. Hızlı kararlar alabilir, fikirlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz. Tabii bu arada sizi yanlış anlayabilirler. Tartışmalara girmeyin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>