Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son dönemdeki melankolik havanız göze batıyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor. Çok dikkatli olmalı, bu konularda insanların algılama yeteneğini ciddiye almalısınız.

İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorun yaşayabilirsiniz.

Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak.

Arkadaşlar arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmada tarafsız olma niyetindeyken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz. Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde yeni haftaya adım atacağız. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı birkaç gün boyunca ihtiyaçlarımızı bütçemize uygun şekilde yapmamız gerekiyor. Ailevi konularda sizi zorlayan, hassas kılan, mecburen katlandığınız meseleleri çözüme kavuşturmak kolay değil. Herkesin kendini haklı gördüğü ve yüzleşmekten kaçındığı problemleri bugünlerde anlayışlı, ılımlı ve gerçekçi şekilde ele almak gerekiyor. Zorlamakla, geçmişi deşmekle, kaderi suçlamakla bir yere varılamaz. En azından birkaç gün elimizden geldiği kadar sakin olalım. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, yenilik arzumuzu bir hayli yükseltiyor. Özgürce yaşamak, kendimize göre hayatımızı kurmak ve değişimde bulunmaktan yanayız. Bunları yapabilmek tek başına kolay değil. Desteğe ihtiyacımız var. Bize gerçekten güven veren biriyle olmamız, kendimizi huzurlu hissetmemiz çok önemli. İçinden çıkmakta zorlandığımız meseleleri maddi-manevi anlamda bizi güçlendiren kişi veya gelişmelerle çözüme kavuşturabiliriz. Bu görünüm, bu ihtiyacın daha fazla yükselmesine neden olur. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ortaklaşa hareket edeceğimiz, paylaşımda bulunacağımız ve birbirimize destek sunacağımız insanlara duyulan ihtiyacın göstergesidir. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisi, aile ilişkilerinden, parasal konulara kadar durumunuzu gözden geçirmenizi sağlayacak. Ödenecekler, elde kalacaklar tespit edilecek. Saat 22:55 Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşkta arzuları yükseltir. İsteklerinizi elde etmenin yollarını ararsınız. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Beklemediğin haberler kapında! Bugün hiç beklemediğin haberler alabilirsin. Cesur kararlar alacağın bir gün yaşarken hedeflerine daha yakın olduğunu da fark edeceksin. Yaz aylarından itibaren işin ile ilgili yaşadığın sorunları da artık bir bir çözmeye başlayacaksın. Duygularını kasıp kavuran konuları da gündemine alıyorsun. Artık çözülmemiş bir gönül meselen olsun istemiyorsun. Bir küs bir barış olduğun ilişkin varsa, artık daha tutarlı adımlar atmak isteyeceksin. Bu durum seni ciddi konuşmalar yapmaya itecek. Hayatında eksik olanın ne olduğunu arıyorsun. Bu sorgulamalar sana kendini yeniden keşfettiriyor. Hobilerine ve sosyal becerilerine geri dönüş yapabilirsin. Bir süredir ihmal etmediğin kurs, kulüp, vakıf gibi çalışmaları yeniden yaşamına dâhil edebilirsin.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece dikkatli ve planlı davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Fakat, planlarınızı sürekli değiştirebilir, olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Aile toplantılarına katılıp eğlenceli vakit geçireceksiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sıkışıklığınızı rahatlatabilir. İlerleyen saatlerde kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Her düşündüğünüz işler için başkalarına ihtiyaç duymayın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu orjinal ve yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Huzur arayışınız yüksek ancak ani gelişen öfkeli tutumlar olası. Suçlu aramadan üretim içinde kalmak, geçmişin yükünü güne yansıtmamak ve dengeyi korumak önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcunda ilerleyen Venüs, bilinç altınızı aydınlatacak. Gizli ilişkileri derinlemesine yaşayacağınız bir dönem olacak. Ayrıca arka planda deneyimleyeceğiniz tutkulu ve kalıcı bir beraberlik kalbinizdeki yerine yerleşir. Arka planda yürütülen faaliyetlerinizde ilerleme kaydedersiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 50" R
Ay
Akrep
19° 25' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 10"
Mars
Balık
25° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 46"
Satürn
Balık
16° 06' 55"
Uranüs
Boğa
22° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 11"
Lilith
Başak
22° 46' 31"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>