Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle Balık burcunda ilerleyecek Chiron, ailevi konulardaki sıkıntılarınız, özlemleriniz konusunda etkili olup zayıf noktalarınızın farkına varmanızı sağlar. Küçüklüğünüzde yaşanan travmatik durumlar, daha sonra kurduğunuz yuvada meydana gelen gerilim ve kopuşlar bunların bir kaçıdır. Kişi Chiron etkisi altında kimi zaman yanlış olduğunu bile bile ailesinin üstüne toz kondurmaz. Çünkü gerçeklerin acı yüzüyle karşılaşmaktan çekinir. Oysaki yaşanılan tecrübeler ve verdiğimiz mücadeleler yanlışların tespit edilerek düzeltilmesi için bir uyarıcıdır. Siz bu uyarıyı gözden gelirsiniz veya gelmezseniz. Ancak ne inkar etmeli ne de kendinize aşırı baskıda bulunarak hayattan kopmamalısınız. Burada önemli olan sağlıklı bir iletişimde bulunmaktır. Chiron, bu devrede ailenizle olan temasınızı yoğunlaştırır. Çünkü bunu isteyen sizsinizdir. Size göre aksayan bir şeyler vardır. Fakat mutlaka düzeltilmesi şarttır. Bunun için kendinizi bile feda etmeye hazırsınızdır. Oysaki bilmezsiniz ki, kendinizden çok fazla verdikçe sonunda kullanılan siz olursunuz. Burada yapılması gereken korku ve kırılganlıklarınızın farkına varmak, el birliğiyle bunları çözüme kavuşturmaktır. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Araştırmalar yapacaksın! Bugünlerde ailenin ya da büyüklerinin bunaltıcı sorumluluğunun stresini taşıyorsun. Atacağın adımlara karar verirken, bu durumun ne kadar süreceğini göz önünde bulundurman gerekecek. Eğer hala eğitimi devam eden bir Yay burcuysan farklı donanımlar kazanmak için araştırmalar yapabilirsin. Öğle saatlerinde kendini daha iyi ifade edeceğin ortamlarda bulunacaksın. Tanışacağın kişilerle yeniden görüşmek için sözleşebilirsin. Aşktan gözünün kararması arkadaşların tarafından eleştirilmene neden oluyor. Sürekli ilişkinden bahsediyor olman, arkadaşlarını bunaltmış olabilir. Gün içinde daha iyi görünmek için bazı harcamalar yapabilirsin. Evine ve düzenine dair yapmak istediğin değişiklikleri abartılı bulan kişiler olacak.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların gündemde olacağı bir gün. Sizi zor durumda bırakan bir maddi oluşumu halletmek adına adımlar atabilirsiniz. Çözüme kavuşturmak için bugün şartları zorlamamakta fayda var.

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha ciddi durabilirsiniz. Birikimlerinizi yerinde kullanmaya ve planlı olmaya gayret etmelisiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanları olduğu gibi kabullenseniz daha rahat edersiniz. An itibaren daha dikkatli olmalısınız.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevecen ve iyimser Yaylar, bugün üretim ve planlama önemli. Finansal konularında güvenli liman arayışınız sonuç vermeyecektir. Hayallerinizin günün gerçeklerine uygun olması önemli. Ani harcamalar olası.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat geliyor. Gelir gider tablonuzda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Masraflarınızı kısarak yeni yatırımlara girmek akıllıca olacaktır. Değerinizi ortaya çıkaracakkararları öne çıkar. Herkes başarınızı dile getirecektir. Aşırı mütevazi olmadan hakkınızı isteyin.

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 32"
Ay
Akrep
13° 47' 12"
Merkür
Koç
26° 01' 55"
Venüs
Balık
20° 32' 26"
Mars
Balık
04° 17' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 44"
Satürn
Balık
13° 12' 10"
Uranüs
Boğa
20° 37' 18"
Neptün
Balık
27° 46' 35"
Plüton
Kova
01° 48' 43"
Chiron
Koç
18° 44' 35"
Lilith
Başak
19° 42' 03"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>