Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramıyor.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Tek taraflı özveri uzun vadede çaresiz kalacak gibi görünüyor. Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Merkür retrosu son bulurken özellikle dalgınlık ve unutkanlık gibi zihinsel sorunlar artık diniyor, işlerinize, eğitiminize daha rahat konsantre olabilirsiniz, detayları daha kolay fark ederken, hesap hatalarından da kaçınabilirsiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 7 Aralık saat 10:20 burcunuzda doğacak Yeniay, adı üstünde yenilikte bulunmak, kendimizle ilgili konulara açıklık getirmek, istediğimiz hedefi gerçekleştirmek anlamına geliyor. Bu yanlış gidene, haksız olana bir dur diyebilme şansı tanıyor. Bununla da kalmıyor, kendinizi gözden geçirmenizde, yeniden tanımlamanızda rehberlik yapıyor. Öncelikle bu Yeniay, ailevi konularda yaşanan bazı sıkıntıları, sorunları, hayal kırıklıklarını net olarak görmede, sağlıklı çözüm bulmada yardımcıdır. Bunlar yapılırsa, sağlıklı adım atılır, alınan karar doğru olur. Sizin de şartlara göre, eğer yapmanız gereken şeyler varsa, siz de kendi payınıza düşen esnekliği göstermelisiniz. Zaten bugünlerde yapılan gözlem, başlatılan eylem yavaş yavaş yerine oturacaktır. Yeniayın bir başka özel görünümü, önyargılı olduğumuz veya kendimize göre sandığımız meseleleri egomuzu geriye çekerek bakmamızı sağlamasıdır. Öyle gelişmeler yaşanır ki, son derece bağımlı olduğunuz, yanlış olsa dahi kabul etmediğiniz ne varsa sizi ondan uzaklaştırmasıdır. Yeni bir yol ayrımı, yeni bir sayfa açılımı, kendinizi yeniden tanımlamanızdır. Bu kişisel, ailevi, yuvanızla ilgili konularda gerçekleşecektir. Güzellikler hepimizin olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geride kaldığını düşünüyorsun! Bugün burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İleriye dönük yatırım yaptığın işler için emanetine sahip çıkacaksın. Kendinle ilgili birçok konuda geride kaldığını düşünebilirsin. Kendinle ilgili bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyeceksin. Yaşam kaliteni artıracak telefonlar yenibağlantıları, beklediğin projelerin başlaması, evraklarının tamamlanmış olması seni mutlu edecek, merak etme. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiyle yeniden görüşmek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda eğlenceli ve keyifli bir buluşmaya hazır ol! Dostluklar, arkadaşlıklar ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda getirdiğini göreceksin.

7 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızı karıştıran ve bireylerden emin olamadığınız bir gün yaşıyor olabilirsiniz. Karmaşanın hâkim olduğu bugünü radikal kararlar almaktan kaçınarak geçirmelisiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

7 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için araştırmalar yapabilirsiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ay başlangıçlar, farkındalık geliştiren olaylar, yaratıcı bir dönemi harekete geçiriyor. Davranışlarınızda kararlılık, yaşam amacının farkına vararak ilerleme imkanları gelişiyor. Özgüven eksikliği nedeniyle ertelediğiniz işlerde gelişme yaşanabilir.

7 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay sizi ilişkilerde sürprizli süreçlere davet edecek. Bu dönemde yeni filizlenen bir aşka yelken açabilirsiniz. Yurt dışı planlarınızda son anda sürpriz değişimler yaşamanız mümkün. Çok kültürlü kadınlarla, etnik gruplarla beraber kendinizi geliştireceğiniz faaliyetlere adım atın.

7 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda ilginç gelişmelerin olduğunu düşüneceksiniz. Daha önce aklınıza hiç gelmeyen fikirler üzerinde durabilir ve hatta uygulamaya başlayabilirsiniz. Kararlarınızı uygulamadan önce dikkatle araştırma yapmalısınız.

7 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 39" R
Ay
Başak
18° 18' 20"
Merkür
Koç
17° 11' 07"
Venüs
Koç
18° 29' 13"
Mars
Balık
21° 52' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 36"
Satürn
Balık
15° 37' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 31"
Lilith
Başak
22° 12' 42"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:22

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>