Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Erken Karar Almıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

10 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha canlı ve pozitif başlayabilir, yüksek bir motivasyonla daha hızlı harekete geçebilirsiniz. Yaşamdan keyif alacağınız durumlar olabilir. Gün sonu ve akşam saatlerinde akılcı hareket etmelisiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerini belli ölçüde değişime uğratabilirsin. Aldığın kiloları vermek için kendine bir diyet programı uygulayabilirsin. Yakın arkadaşından evliliği konusunda aldığın olumsuz haber için onu arayıp hal hatır sorabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan evlilik için biraz daha vaktinin olduğunu düşünüyorsun.

10 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda gizli kalmış defterleri açmak için çaba göstermemelisiniz. Sizler ve partneriniz geçmişi düşünmek yerine geleceğe birlikte yürümenin planlarını yapmalısınız. Yeni projeler ve hedefler bugünün konusu olacaktır. Bunlara odaklanın.

10 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü çok daha rahat geçirebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı sahiplenici davranabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. İlerleyen saatlerde keyfinizi yerine getirecek işlerle uğraşabilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almak istediğiniz kararları alın ve bu kararları çevreniz ile paylaşın. Onların fikirleri de farklı perspektifler kazanmanıza vesile olabilir. Aşk hayacanı...

10 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Terazi burcunda ilerlerken sosyal paylaşımlara oldukça açık bir gün olabilir, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, onların yanlarında duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün olaylarıyla başa çıkmak için fazlasıyla zamanınız olacak ve yine de eşinizle bol miktarda kaliteli zaman geçireceksiniz. Her şeyin ne kadar kolay olabileceğine şaşıracaksınız.

10 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat ediyor.Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün. Güneş ile Mars arasındaki etkileşim romantizm için destek sunuyor. Bugünlerde kendiniz olmak kolay olmayabilir, yakınlarınızın sizi yönlendirdiğini hissedebilirsiniz.

10 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinize yeni bir şans vermeyi deneyeceksiniz. Bugünyerinizde savaşçı ruhunuz devreye girecek ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Hayatınızdaki stres seviyesini minimuma indirmeye çalışın.

10 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz düşünce ve duygularınızın tam olgunlaşmış olduğundan şüpheli! Hislerinizi ve imkanlarınızı daha iyi tartın, kesin kararlı ve güvenli olduğunuzu ona kanıtlayın. İşinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranın. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Bünyeniz zayıf, soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

10 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>