Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Harcamalarını Kontrol Altına Almalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Son zamanlarda yaşadığın koşuşturmalar sonrası, şu sıralar bir hafifleme hissedebilirsin. Zamanının her bir dakikasını kullandın ve şimdi biraz da dinlenmeyi hak ettin. Merak etme, bundan da fayda sağlayabilirsin, kariyerinle ilgili yeni bir yön tayin edebilirsin veya motivasyonların üzerine düşünebilirsin. Sonra bunlarıdünyasına sürebilirsin.Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

4 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerle veya finansal konularla ilgili stresli bir durumla baş edebilir, bir karar alabilir, bir düzene geçebilirsiniz. Gün boyu atacağınız adımlar, alacağınız kararlar uzun vadeli olabilir. Birikimler ve yatırımlar daha kalıcı ve kazançlı olabilir.

4 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşüne verdiğin önem artıyor. Online alışveriş yaparak kendine yeni kıyafetler alabilirsin. Harcamalarını idareli bir biçimde yapmalısın. Çevrendeki bazı arkadaşlarının tasvip etmediğin davranışları sergilemesi seni rahatsız ediyor. Bir süreliğine onlardan uzaklaşmayı tercih edebilirsin.

4 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutunduğunuz bazı kişisel özelliklerinizin artık modernize olması gerektiğinin farkına varıyor olabilirsiniz. Farkındalığınız bakış açınızı genişletirken dünya görüşünüzde yenilenme yaşadığınız gün içerisindesiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gününüzdesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara karşı daha istekli olabilirsiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paylaşımcılığın sizler için ön plana çıktığı bir güne girebilirsiniz. Sizden yardım talep edenler ya da sizin yardım etmek istediğiniz kişiler olabilir...

4 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arada sırada belirli bir parçanız bunun hayrete düşüyor çünkü ilişkiniz çok iyi gidiyor. Gerçek aşk işte tam olarak da bu! Kaosa gerek yok.

4 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular gündemde olacaktır.Kredi, borç ve gelir paylaşımı konularıyla ilgilenmek için 15:50 öncesini değerlendirebilirsiniz. Ay'ın 15:50'de Aslan burcuna girişi ile daha derin konular üzerine düşünmeye başlıyorsunuz. Yeni eğitimlere katılabilir, akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilirsiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm olumsuzluklara rağmen eşiniz ile birbirinize saygı duyuyorsunuz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Bugün kendinizi mutsuz ve yalnız hissederseniz, en sevdiğiniz arkadaşınızı arayın.

4 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

4 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 07' 32" R
Ay
Akrep
14° 42' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
24° 16' 55"
Mars
Balık
25° 31' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 04' 46"
Uranüs
Boğa
22° 02' 18"
Neptün
Balık
28° 44' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 52"
Lilith
Başak
22° 43' 59"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>