Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşin Kolaylaşıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 10%

Öfkenin yapıcı bir şekilde nasıl serbest bırakılacağını öğrenmek çok önemli. Sizin için bunu yapmak zorsa, cesur olun. Unutmayın ki, çoğu insan için bu çok zor bir şey ama imkansız değil! Duygularınızı, içinizde inşa etmektense ortaya çıktıkları anda, serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Çünkü duygularınız içerde hapsettiğinizde, derinleşebilir ve büyüyebilir ve bu genellikle bir patlamaya yol açar. Etkili bir iletişim düşünün, böylece öfkelendiğinizde bunu ifade edin.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Enerji seviyen değişken olabilir. Bir dakika yerinde duramayacaksın; öbür dakikada ise bir köşeye oturup uyuklayacaksın. Kafein ve şeker gibi enerji hırsızlarından uzak dur. Kahvaltıda protein al ve. Gün boyu molalar da vermek isteyebilirsin. Bedenin dinlenmek istiyor.Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanlarla iletişimi kesmeye yönelebilirsin. Hassas yönün ön plana çıkabilir ve yıpratıcı olduğunu düşündüğün kişiliklere karşı çok daha az hoşgörülü olabilirsin. Görünüşe göre yine de sinirini bozacak müşteriler veya yöneticilerle baş etmek zorunda kalacaksın. Merhamet ve sabıra odaklan. Sırf birinin tarzı seninkinden farklı diye bu onların kötü biri olduğunu yansıtmaz!Daha anlayışlı olmayı dene.

3 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısında enerjiniz düşük olabilir. Öğle saatinden sonra şartlara ve koşullara göre hareket edebilir, yatırım ve alım-satım konularıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler ve sevdikleriniz ön planda olabilir.

3 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni taşındığın evin ile ilgili çeşitli düzenlemelere hız verebilirsin. Tadilat işlerinin uzamaması için önlemler alıyorsun. Aile üyelerinin birbiriyle yardımlaşma halinde olması işini kolaylaştırıyor. Çocuklara olan bir Yay burcuysan onlara zaman ayırmakta biraz zorlanıyor olabilirsin.

3 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gelir gider dengesi üzerine düşünebilirsiniz. Duygusal hareket etmek yerine mevcut kazancınız ve ihtiyacınız doğrultusunda hamle yapacağınız bir plan oluşturmanız gerekebilir. 

3 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın çalışma gücünüzle doğru orantıda işleyeceği bir gündesiniz. Ticaret yapıyorsanız yetiştirebildiğiniz ürün kadar para kazandığınızı...

3 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla çalıştığınızı mı düşünüyorsunuz? Meslektaşlarınızın şefkatli olmasını beklemeyin. Bugünlerde herkesin yapacak çok işi var. Size yardımcı olacak birini bulmanız bu aşamada zor.

3 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Maddi destek arayışına girebilir, kredi ve borç başvurusunda bulunabilirsiniz. Partnerinizle veortaklarınızla gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Miras ve nafaka konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile konuşurken daha açık ve dürüst olmaya özen gösterin. Finansal durumunuzu olduğundan daha iyi bir konuma getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeye başlayın.  

3 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir sorun yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli problem yaratıyor. İş konularında çok titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Sizin yerinizde gözü olan biri var. Sizi aydınlık gösterdikleri çıkmaz yola sürmek isteyen de çıkacak, dikkatli olun! Maddi açıdan elinizin sıkı olduğu bir dönemdesiniz. Ama yine de beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olun. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

3 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>