Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ciddi Adımlar Atabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 50%

Aşkta mutluluğu çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz. Sonunda da hak ettiğiniz mutluluğa kavuştunuz. Bugün ikinizin de aklından aynı program geçiyor. Gerçekleşme olasılığı yüksek gözüküyor.

Değişik planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız vardı. Bu kuşkular yerini umuda bıraktı. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler olabilir.

Hayatınızdaki tek olumsuzluk zaman zaman para sıkıntısı çekmeniz. Bugün ve önümüzdeki günlerde yapmak istediğiniz bazı şeyleri ekonomik nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabırsızlık, harekete geçme isteği, zaman zaman tahammülsüzlük gibi durumlar önünüze gelebilir. Heyecanınızı, motivasyonunuzu arttıracak konulara yönelmeye çalışmalı, ilişkilerde duygusal dengenizi korumalısınız. Riskli yatırımlar beklentileri getirmeyebilir.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerinin çözümü için daha aktif hareket ediyorsun. Eğitimin için aldığın yeni kararların bir kısmını hayata geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilinin ailesi ile tanışman sana ciddi adımlar attırabilir. Sosyal ilişkilerinin yoğunluğunu azaltıyorsun. Daha çok aile üyelerin ile görüşmeyi tercih edebilirsin.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sosyal ve dostlarınızla zaman geçirme isteği içinde olabilirsiniz. Malum sağlık koşulları nedeniyle ne kadar az insan ile temas ederseniz o kadar iyi olacaktır. Kendinize daha farklı neşelenebileceğiniz yöntemler bulmayı seçin.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı şeyleri bitirmenin verdiği ve yeniyi davet etmenin etki ettiği bir yorgunluk söz konusu. Bu yüzden kendinizi dengeye getirmeli ve duygularınızı...

2 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

2 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşle meşgul olmanın pekçok yolu var, ancak canınızı sıkmayacak fikirler bulmalısınız. Üzerinde çalışırken zevk alacağınız bir şeyler düşünün.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat ediyor.Finansal konuların gündemde olacağı bir gün olacaktır. Kredileriniz, borçlarınız ve gelir paylaşımıyla ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Korkularınız ve hayatınızdaki krizli durumlar bugün daha ön planda olabilir.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partnerinize çok aşıksınız. Bugün yakın bir arkadaşınız, sizden borç para isteyebilir. Negatif ruh halinden kurtulmaya çalışın ve etrafınızı neşeli insanlar ile kuşatın.

2 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz

2 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 45' 08" R
Ay
Aslan
26° 37' 10"
Merkür
Koç
18° 06' 34"
Venüs
Koç
16° 13' 26"
Mars
Balık
20° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 27"
Satürn
Balık
15° 26' 48"
Uranüs
Boğa
21° 40' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
19° 58' 05"
Lilith
Başak
22° 00' 30"
True Node
Koç
15° 35' 14"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>