Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İçten Davranıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 50%

Yolunuzdan ayrılmayın. İçe odaklanın ve elinizdek işlere konsantre olun. Bu, haftanın en eğlenceli ve sevecen günü olmayabilir, ancak her zaman iyiyi de kötüyü de kabul etmek gerek. İşe gitmek ve çalışmak için günün mantıklı ve gerçekçi enerjisini kullanın. Şimdi çalışın, daha sonra eğlenin! Ağustos böceği ve karınca hikayesini hatırlayın. Şu an, sonraki günlerde yemek için yiyecek depolama zamanı.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve karşı cinsle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

6 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha keyifli ve enerjik hissedebilir, daha hızlı motive olabilir, daha huzurlu olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle ufak şeylerden büyük mutluluklar yakalayabilirsiniz. Paylaşımlar, cömertlik ve açıklık artabilir.

6 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi yönden güçleniyorsun. Sevdiklerine karşı daha korumacı ve içten davranabilirsin. Arkadaşların bu durumu yanlış anlayabilirler. Bugün Ay boşlukta; iletişimine dikkat etmelisin. Sanatla uğraşan bir Yay burcuysan ortaya koyduğun eserler dikkat çekebilir. Onları değerlendirerek kazanç elde etmek istiyorsun.

6 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ki eksik yönleri düşünmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitim veya yeni bir kurs araştırması yapıyor olabilirsiniz. Online eğitimler de aradığınızı bulduğunuz anda ruhunuzun mutluluğa kavuştuğunu hissedeceksiniz. 

6 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizin daha güçlü olduğu ve bu yönde yaratıcı bir uğraş içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

6 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratiklerinizi arttırmak ve uzmanlaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Sosyal ilişlerinizin geliştiği ve sevdiklerinizin de sizi sevdiğini hissedebilirsiniz...

6 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yerde büyük bir çatışma çıkıyorsa araştırmanızı yapmaya devam edin çünkü yakında vermeniz gereken büyük bir karar olacak. Bildiklerinizle kalbinizde hissettiklerinizi dengelemek için harika bir zaman.

6 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde öyle bir enerji var ki, resmen geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfa açıyorsunuz!

6 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi tek taraflı yürüttüğünüzü düşünüyorsunuz. Patronlarınız ile konuşurken kullandığınız kelimeler konusunda daha dikkatli davranmaya çalışın. Hayatınızda gelişebilecek değişikliklere karşı açık fikirli olun.

6 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde hiç zorlama yok. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli oluşunuza borçlusunuz. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız yok. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimi olarak vücudunuzda yerini alabilir

6 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 58"
Ay
Akrep
19° 39' 38"
Merkür
Koç
26° 16' 39"
Venüs
Balık
21° 07' 59"
Mars
Balık
04° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 48"
Satürn
Balık
13° 15' 28"
Uranüs
Boğa
20° 38' 38"
Neptün
Balık
27° 47' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 16"
Lilith
Başak
19° 45' 14"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>