Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Renkleri Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 80%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

İşe gitme zamanı. Yay olarak, biraz çılgınca, bazen de oldukça parlak fikirleri olan bir insansınız ... Kalabalıktan sıyrılmaya devam etmek istiyorsanız, normalden daha sıradışı fikirler ortaya koymak zorunda kalacaksınız. Bugün sizin gününüz, beyninizin sınırlarını kabul etmesine izin vermeyin. Sadece fikirlerinizi üretin ve onları hayata geçirin!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha keyifli ve enerjik hissedebilir, daha hızlı motive olabilir, daha huzurlu olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle ufak şeylerden büyük mutluluklar yakalayabilirsiniz. Paylaşımlar, cömertlik ve açıklık artabilir.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koyu renklerden sıyrılıp kıyafetlerde renkli giyinmeye başlıyorsun. Çevrendeki insanlar bu değişimin nedenini öğrenmek isteyebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan aranızda var olan sorunlar daha da derinleşebilir. Ayrılık kararı almadan güvendiğin dostlarına fikirlerini danışıyorsun.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karakteriniz bazı olaylara tahammül etmekte zorlanıyor olabilir. Sizler için etik kavramlar oldukça önemli olsa da çevrenizdeki kişiler dikkate almamaktadır. Yanlı bir duruş sergilemektense yalnız kalmayı tercih etmeniz sizlerin asil duruşunuzun bir göstergesi olacaktır. 

5 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın uyumlu açısı altında kendinize daha fazla zaman ayırmaya ve eğlenmeye zaman ayırabilirsiniz. Yeni insanlarla da karşılaşabilirsiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Herhangi bir konuda mevcut limitinizi zorlamak size keyifli gelebilir ve hayatınızın yeni sınırlarını belirleyebilirsiniz...

5 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün sizi beklerken, duygularınızı kelimelere döküp ifade etmek zor olmayabilir. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi aktarabileceğiniz paylaşımlara açık bir gün sizi bekliyor.

5 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kağıda yansıtmalısınız. Yazarak, çizerek ya da başka bir şekilde... Ama bu yaratıcılığı daha fazla içinize hapsetmemelisiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir gün. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebileceğiniz, keyifli bir gün olacaktır. Sizi mutlu edecek aktivitelere vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki sıkıntıları çözmeden yeni bir ilişkiye adım atmayın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

5 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

5 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 07" R
Ay
Yay
06° 42' 20"
Merkür
Koç
16° 01' 40"
Venüs
Koç
26° 26' 51"
Mars
Balık
26° 52' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 52"
Satürn
Balık
16° 14' 33"
Uranüs
Boğa
22° 08' 14"
Neptün
Balık
28° 47' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 56"
Lilith
Başak
22° 55' 40"
True Node
Koç
15° 31' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>