Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ilımlı Bir Sürece İlerliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 40%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Biraz sıkıcı bir gün. Bitmek bilmeyen okul derslerinde uyuyakaldığın anları hatırlıyor musun? Dışarıda gün ışığında oyun oynamak da ne kadar güzel olurdu. Bugün böyle hissedebilirsin. Doğrusu, yapmak istediğin şeylerin hiçbirini yapmıyor gibisin. Yetişkin olmanın avantajı da başında bir öğretmen olmaması. Öyleyse bütün öğleden sonrayı kendine ayır ve sinemaya git.Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

9 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkiler öne çıkabilir. Duygusal desteğe ihtiyaç duyabilir, özel hissetmek isteyebilirsiniz. Bazı ilişkilerde alınganlık, hassasiyet veya sıkılganlıklar olabilir. Ev içinde düzen değişiklikleri yapabilirsiniz.

9 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aranızın limoni olduğun bir arkadaşın ile daha ılımlı bir süreç geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgiliniz ile fikir ayrılığına düşebilirsin. Kariyerinde maddi anlamda yaşadığın kayıpları yavaş yavaş telafi ediyorsun. Dış görünüşüne olan dikkatin artabilir.

9 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlarınız sizlere davranışlarında değişiklik gösteriyor olabilir. Nedenini aramak için sorgulamalarınızı kendinize döndürmemelisiniz. Değişen şartlara uymak istemeyen kişiler sizleri eleştirecektir. 

9 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendinizi kısıtlanmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İletişimden kaynaklı problemler yaşanabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı bastıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

9 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara yaklaşımınızın içedönük olması ile beraber olayları olduğundan farklı yerlere götürüp yanlış anlayabilme ihtimaliniz de var. Dengeyi iyi...

9 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kemerleri sıkmanın vakti geldi. Gökten para yağmayacağına göre mantıklı harcamalar yapmanızda fayda var. Zor duruma düşmek istemezsiniz!

9 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıradışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

9 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilerleyen saatlerinde, eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapacaksınız. Bir bütçe oluşturmayı ve ona bağlı kalmayı öğrenin. Sizi heyecanlandıran bir olay var ve mutluluktan havalara uçuyorsunuz.

9 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birliktehayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

9 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>