Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Somut Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün birinin sevgisi sizi çok şaşırtacak. Bu kişi, sosyal çevrenizde size karşı derin duygular besleyen biri olabilir! Bu kişinin duygularından habersizdiniz fakat bugün öğreneceksiniz! Ya da sevgiliniz bugün özellikle flörtöz havasında mı? Size sokulup yakın olmak isteyebilir, o nedenle eğlenin! Bu sevginin ve ilginin tadını çıkarmalısınız.

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Biraz melankolik ve huysuz hissediyor olduğun için insanlardan uzaklaşıp bireysel aktivitelere yönelmek isteyebilirsin. Konsantrasyonun pek iyi olmayabilir tabii ki. Dışarı çık ve yürüyüş yap, kendine sevdiğin bir restoranda yemek ısmarla. Bu negatif modunda yarın geçecektir; bugünü atlat yeter!Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçek olabilir. Bu söz özellikle size hitap ediyor çünkü güçlü karakteriniz ve atılgan zekanız hedeflediğiniz her şeye ulaşmanızı kesinleştiriyor. Fakat son zamanlarda pek de uygun olmayan bir hedefi gözünüze kestirmiş gibisiniz. Bunun üzerine biraz düşünün bakalım, gerçekten onaylıyor musunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisi damarınıza basarsa şaşırmayın. İnsanlar duygularını bir süredir bastırıyor olabilirler. Belki de sizi kızdıracak bir şey söylemekten çekindikleri için hislerini sizinle paylaşmaktan korkmuşlardır. Eriyen lav nihayet iyice ısındı ve volkan olanca şiddetiyle patlamak üzere.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artan fiziksel ve zihinsel enerji düzeyi, şu anda sizin için en iyi olan şey. İlerlemek için özellikle kararlı ve yüksek motivasyonlu olabilirsiniz. Bununla birlikte uzun zamandır ailenize vakit ayırmıyorsanız bugünü onlara ayırabilir güzel vakit geçirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizi ve şehrini değiştirme fikrini ciddi bir şekilde düşünüyorsun. Bugün bilgisayarın başına oturup ilanları kurcalayabilirsin. Hayatında yapacağın bu değişiklikleri ailene ve sevdiklerine anlatarak onlardan manevi anlamda destek bekleyebilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Yay burcuysan, ortaklarınla bazı konuları tatlıya bağlıyor ve fikir birliği sağlıyorsun. Bugün insanlar senden fikir almak isteyebilir, seninle konuşmak onlara iyi gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açıklamak için adım atıyorsun.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz. Çalışma hayatınızla ilgili oluşumlarda yanlış anlaşılma, unutkanlık ve dedikodu tarzı olaylara dikkat etmeniz gereken bir gün.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı konularda yenilik arayışında olabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileri hususunda dedikodulara fazla önem vermemelisiniz. Etrafınızda yalan haberler dolaşarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken gündeminizdehayatınız ve kariyerinizle ilgili konular var. Duygularınızı göstermekten de, ifade etmekten de çekinmeyebilirsiniz. Görev ve sorumluluk bilinciniz fedakâr tarafınızla birleşebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ciddi bir ilişki arayışında olmanıza rağmen çevrenizdeki kişiler sadece flört etme amacıyla size yaklaşıyor. Bu insanlara şans verip vermemek size kalmış.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugünhayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Kendinize gereksiz stres yaratmamaya çalışın. Akşam saatlerinde yapacağınıztoplantılarında kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonu yaptığınız ölçüp biçmelerden sonra, haftaya güzel bir başlangıç yapıyorsunuz. Artık kime ne hissettiğinizi biliyorsunuz. Özellikle çalışma ortamınızdaki insanları yeterince gözlemleme fırsatı yakaladınız. Maddi kapıları tekrar açmak, küllerinizden doğmak için uygun zamanlardasınız. 

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 42" R
Ay
Balık
04° 08' 53"
Merkür
Koç
18° 13' 11"
Venüs
Boğa
04° 25' 51"
Mars
Koç
01° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 29"
Satürn
Balık
16° 49' 00"
Uranüs
Boğa
22° 30' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 54"
Lilith
Başak
23° 38' 48"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>