Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zihnin Yoruluyor Olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün, özellikle aşk hayatınızın söz konusu olduğunda, sizin için harika bir gün olacak! Mevcut ilişkinizin neresinde bulunduğunuz konusunda pek emin değildiniz. Bugün ne kadar sevildiğinizi görerek rahatlayacaksınız. Tabii ki öyle olacak, siz sevilmeyecek insan mısınız? Çok fazla özelliğiniz var ve her biri için de bir talipleriniz kapınızda bekliyor.

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

11 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle ilişkilerinizde keyifli paylaşımlar, pozitif enerjiler hakim olabilir. Duygularınızı dile getirmek, duygularınızın doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. İş hayatı ve çalışma ortamında ise plan dışı durumlar, hareketli bir gündem söz konusu olabilir. Bir karışıklık veya sorunu çözmekle meşgul olabilirsiniz. Beden sağlığına dikkat etmeli.

11 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine özenli davranıyorsun. Kişisel harcamaların artabilir. Ailen ile bu konuda karşı karşıya gelmek istemiyorsun. Yakın arkadaşlarının sana olan güveni seni gururlandırıyor. Sorunlarını sana anlatıyorlar fakat bazı zamanlarda zihnin yoruluyor olabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsin.

11 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bir araya gelmenin zor olduğu günlerde belki de yazışma şekillerinden yanlış anlaşılıyor olabilirsiniz. Telefon ya da görüntülü konuşmaları bugün tercih etmeniz daha kaygısız bir şekilde sizi çözüme götürecektir. 

11 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Bilemediğiniz konularda dolayı yaşayacağınız anlaşmazlıklar gün boyu canınızı sıkabilir. Gizli kalan olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı ve keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz.

11 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖRDÜĞÜNÜZ ilgiye göstereceğiniz tepkide sezgilerinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Sevgi ve ilgi konusunda çokta bekletici olmamaya özen göstermelisiniz...

11 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şey sabit değildir. İş yerinde ani değişiklikler meydana geldiğinde, tüm ilişkilerinizin de sarsılmasına hazır olun. Yeni keşfedilen bağımsızlığın tadını çıkarın!

11 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati kendinizi içe kapanık hissetmenize sebep olabilir.Kendinizle ve psikolojinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Psikolojik destek alabilir, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla beklenmedik anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Strese girmemeye özen gösterin.

11 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden daha fazla ilgi ve samimiyet bekliyorsunuz. Finansal olarak geleceğinizi düşünmeye başlamalısınız. Bugün olumlu bir şeyler bulmaya çalışın ve sevdiğiniz insanlarla zaman geçirin.

11 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

11 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>