Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Her zamankinden Daha Fazla Daralmış Hissedebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Diğer insanlarla çalışmayı içeren görevler bugün duygusal olarak biraz zorlayıcı olabilir. Stres ve sinir gerilmesi, bu görevlere dahil ve sinirlerinizin yıpranması muhtemeldir. Çatışma çıkmadan önce işleri etkisiz hale getirmeye çalışmak her zaman en iyisidir, ancak bu mümkün değilse, herkes için daha iyi olması için işleri yarında kadar ertelemeniz en iyisi olacaktır. Gereksiz negatif enerji yaratmanın kimse için yararı yok.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Bugün canlı bir ruh hali içinde olabilirsin. Alışılmadık derecede flörtöz hissediyor olabilirsin. Belki ne kadar çekici olduklarını söyleyerek birini neşelendirebilirsin. Gerçekten kastetmek istemediğin şeyleri söyleme ve onların duygularını incitme! Ancak, olumlu niteliklerine dikkat çekerek günlerini güzelleştirebilirsin. İnsanlara depresyon ve kafa karışıklıklarından kurtulmada yardımcı olabilirsin. Öyleyse koruyucu melek rolünü oyna!Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınınızdaki kişi tutkularında aceleci davransa da, siz bugün kendinizi daha ağırdan almak isteyeceksiniz. Zarif ve yalın bugünün ifadesi olsun, böylelikle siz kendinizi bu ortamlarda daha çok zaman geçirirken bulacaksınız. Bırakın partneriniz sizin ne hissettiğinizi ve neyin gerçekleşmesini istediğinizi bilsin. Kimse kimsenin zihninden geçenleri okuyamaz ancak açık bir iletişim ile yanlış anlaşılma riskini azaltabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, saat 02:17 olunca Boğa burcuna giriş yapıyor. Çalışma hayatınız günün büyük bölümünde vaktinizi alabilir. Altınızda çalışan ekiple toplantılar, projeler yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu sabah saatlerinde ise sürpriz bir kariyer gelişmesi yaşayabilirsiniz. Bu durum maddi olarak da gündeminize gelebilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal yaratıcılığın güçlü olduğu bir gün. Yardıma muhtaç insanlar için düzenlediğin etkinlik ya da projen ile bugün güzel bir adım atma fırsatı yakalıyorsun. Şans senden yana. Ancak harcamalarına dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Harcamalarında yapacağın aşırılık, ilerleyen zamanlarda seni beklediğinden de çok zorlayabilir. Uzun zaman önce ayrıldığın sevgilinin, yeniden başlama isteği kafanı karıştırabilir. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, yönetimde yapılmak istenen değişikliğe itiraz edebilirsin. Adaletsizlikten dert yanabilirsin. Eğitimi devam eden bir Yay burcuysan, alanınla ilgili bazı zorlanmalar yaşayabilirsin. Mide problemi yaşıyorsan sağlıksız gıdalardan uzak durmalısın.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekte size önemli kazanımları getirecek fırsatlara cesaretle adım atabilirsiniz. Elinize gelen bilgilere dikkat edin nasıl kullanacağınızı biliyor olmanız önem arz ediyor olacak. Bilmediğiniz şeyler üzerinde fikir üretmemelisiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere daha sakin davranmanızda fayda var. İletişim problemlerinden dolayı işlerinizde aksamalar meydana gelebilir. İkili ilişkilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Duygularınızdaki değişikliği karşınızdakine ifade etmeden önce düşünmelisiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi tasarladığınız ve planlamalarınızı sağlam bir şekilde yaptığınız bir gündesiniz. Aşk konusunda yaşadığınız olumluluklar sizi keyiflendirecek.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda normalde olduğunuzdan daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Kendinize ve çevrenize iyi davranmaya çabalıyorsunuz. Etrafınızdaki kişiler de bu özelliğinizi takdir ediyor olmalı.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ile bilinçaltınıza odaklanmak isteyecek, ruhunuza bakmaktan besleneceksiniz. Sizden gizli tutulan bazı konuşmalar ve durumlarla karşılaşmanız olasıdır.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş ve Merkür bugün birlikte seyrederken manevi ve ruhsal konularda bilgi sahibi olmak için kendinizi daha çok motive hissedebilir, bu yönü güçlü kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda düşünce dağınıklığı ve karmaşasına dikkat etmelisiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günden-güne aktivite etkinliğini hızlandırın. Birikmiş evrak gibi ayrıntıları bir kenara bırakın.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 23' 34" R
Ay
Aslan
28° 19' 08"
Merkür
Boğa
00° 03' 22"
Venüs
Boğa
20° 02' 33"
Mars
Koç
11° 35' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 35"
Satürn
Balık
17° 47' 59"
Uranüs
Boğa
23° 14' 29"
Neptün
Balık
29° 19' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 39"
Lilith
Başak
25° 03' 11"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>