Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızı ihmal etmeyin. Sevdiklerinizin size ihtiyacı var. Özel hayatınızda kendinize ait bir alan oluşturmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Romantik randevular ilişkileri tazeleyebilir.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 07:05-15:42 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Fevri davranışlardan uzak durmakta fayda vardır. Benim tavsiyem önemli sorunlarla aslında üzerinde hiç durulmaması gerekenler arasındaki ayrımı iyi yapmaya çalışınız. Saat 09:56 Güneş-Uranüs görünümü, sizin arzu ve isteklerinizle çevrelenmiş bir hayata, gönlünüzce yaşayacağınız bir aşka, dünyanın zevkinin tadına varma anlamında sizi heyecanlandırıyor, heveslendiriyor. Dünyaya bir kere geldim yahu diyoruz. Diyoruz da, bir yandan da mevcut parasal konuları halletmemiz, üstümüze düşen görevleri de yapmamız lazım. Saat 10:58 Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünümü, hızlı ve gayet aktif bir şekilde kendinize yeni bir sayfa açmak niyetinizi gösteriyor. Cesaretli ve kendinize güvenlisiniz. Hatta bugünlerde hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilir, fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Ancak lütfen insanlarla aranızdaki ilişkiyi, dostlarınızı, kardeşçe paylaşımlarınızı bir daha düşününüz. Birileri gücenmesin, kırılmasın diye kendinizden taviz verdikçe, bunun aslında pek de işe yaramadığını bazı insanlarda görüyorsunuz. O zaman gelin, kimlere destek olacağınızı kimlere olmayacağınızı kafanızın içinde bir belirleyin. Yoksa karşılığını alamıyorsunuz diye çok üzülürsünüz. Saat 15:42 Ay-İkizler burcu geçişi, bizi özgür kılan, harekete geçiren, düşüncelerimizi dışa ifade etmemizi sağlayan enerjidir. Sözlerimiz dinlensin, fikirlerimiz kabul edilsin isteriz. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

12 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini halsiz hissedebilirsin. Gündemini hareketlendirecek haberler alabilirsin. Çevrendekilerle anlaşmazlık yaşayabilirsin.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikleriniz değişmeye başlıyor ve odağınızhayatınızdan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize, aşk hayatınıza, eğlenceye ve yaratıcılık gerektiren işlerinize kaymaya başlıyor. Parlak fikirleriniz her anlamda çığır açıyor. Kısa kısa seyahatler yaparak hayatınıza biraz hareket kazandırabilirsiniz.Günün Atmosferi:Öfkemizi kontrol etmeli ve düşüncelerimizi karşı tarafa kabul ettirmek için uğraşmamalıyız. Yaratıcılığımız yüksek, özgün fikirlerimiz veya beklenmedik gelişmeler bazı konularda sürprizlere neden olabilir. Gizli kaynak arayışlarımız olumlu sonuçlanabilir. Ele geçecek bilgiler veya arkadaşlardan gelecek son haberler ön plana çıkabilir. Önümüzdeki birkaç günü yaşadığımız yerde konforlu değişiklikler yapmak için harcayabiliriz. İlişkilerde verdiğimiz kadar almaya önem veriyoruz.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki işlerinizi iyi hale getirmek için konsantrasyon sağlamalısınız. Riski kararlar almayın. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak sizi yıpratabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Günün ikinci yarısında eşinizle ilgili konular çözümsüz kalabilir. Sizin daha sakin davranmanız gerekebilir.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni bir girişimde bulunmak veya yeni bir işe el atmaktansa elinizdeki mevcut işlere odaklanmanız, mümkün olduğunca bekleyen işleri tamamlamanız doğru ve yerinde olabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelere ve sürprizlere açık olun. Siz kalbinizi yeniliklere açtığınızda kalbinizi sıkan ve daraltan konular geride kalacak.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Güneş/Uranüs olumlu açısı sayesinde özel hayatınızda, çocuklarınız, aileniz ve eşinizle ilgili öngöremediğiniz sürprizler karşınıza çıkabilir. Sıra dışı bir spora merak salabildiğiniz gibi havacılık ve elektronikle ilgili hobilere yönelmeyi tercih edebilirsiniz.

12 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 32"
Ay
Akrep
13° 47' 12"
Merkür
Koç
26° 01' 55"
Venüs
Balık
20° 32' 26"
Mars
Balık
04° 17' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 44"
Satürn
Balık
13° 12' 10"
Uranüs
Boğa
20° 37' 18"
Neptün
Balık
27° 46' 35"
Plüton
Kova
01° 48' 43"
Chiron
Koç
18° 44' 35"
Lilith
Başak
19° 42' 03"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>