Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

9 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz, saat 02:43 Ay-Merkür etkisinde başlayacak. Bu görünüm, parayla alakalı konuların gözden geçirilirken, daha dikkatli düşünmemiz gerektiğini gösterir. Saat 16:53 Ay-Pluto görünümü, yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 19:59 Ay-Güneş olumlu görünümü bizi bir hayli aktif kılıyor. Ne isek öyle davranmak, kimseye bir şeyleri inandırmak veya yaşamımızın kontrolünü birilerinin eline bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Hayatımızı, kararlarımızı sırf bizi onaylasınlar diye geçirmemiz mümkün değil. Saat 20:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgürce aşk yaşama arzumuz ve dilediğimiz gibi günü geçirme isteğimizdir. Hem paylaşımda bulunmak hem ortaklaşa bir şeyler yapmaktan keyif alırız. Canlıyız, hareketliyiz ve keyifliyiz. Saat 21:10 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve kalben sevgilerimle,

9 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Göz ardı ettiğin konuların, ciddiye bindiğini fark edebilirsin. Konuşmalarınla yakın çevrenden birini, bir konuda ikna edebilirsin.

9 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev yaşantınızda bazı yenilikler yapabilirsiniz. Birkaç gün için, aşk hayatınıza yoğunlaşmalı ve sizi mutlu eden alanlara kaymalısınız. Geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldi Sevgili Yay'lar.Günün Atmosferi:Kontrolü sağladığımız sürece, fırsatları değerlendirebiliriz

9 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

9 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

9 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

9 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlardan seyahat, eğitim ve geleceğiniz adına atacağınız adımlarda çok güzel teklifleriniz olabilir. Parasal konuşmalarınız ve görüşmeleriniz aile hayatınıza olumlu bir şekilde akabilir.

9 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir sorumluluk almanız gereken durumlar meydana gelebilir.

9 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 29" R
Ay
Başak
22° 18' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 27"
Venüs
Koç
18° 54' 18"
Mars
Balık
22° 08' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 15"
Satürn
Balık
15° 39' 41"
Uranüs
Boğa
21° 47' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 43"
Lilith
Başak
22° 14' 57"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>