Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız yüreğinizin toparlanması gerekiyor. Genel moral durumunuzun ilacı yeni tanışmaların içinde olabilir.

İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Yakında bir alım satım işiniz olabilir. Yüklü miktarda emanet bir paranın kullanımının gönülden bir tavırla yetkinize sunulması sizi duygulandıracak.

Aile içinde bir sıkıntının fazla büyütüldüğünü düşünüyorsunuz. Tepkinizi dile getirirken biraz kırıcı olabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık temel sorun gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz.

8 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 13:15 itibariyle Ay-Koç burcu geçişiyle, özgür olmak arzumuz yükselir. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız. Saat 15:02 Ay-Venüs olumlu etkileşimi günün anlam ve önemine uygun bir enerji olarak öne çıkıyor ve Venüs-Kova burcu geçişinin tüm yansımalarını vurguluyor. Yeniliklere hevesli, arkadaşça paylaşımlara gayet açıksınız. Aşk hayatınızla ilgili konularda hoş sürprizlerin beklentisi içindesiniz. Zevkli, uyumlu ve sıra dışı güzelliklerin tadını çıkarmak arzunuz bugün gayet yüksek. Kendinizi tanıtmak, çevre edinmek, arkadaşlarınızla paylaşımda bulunmak istersiniz. Gün içinde farklı, özel, dikkatinizi çeken biriyle tanışabilirsiniz. Bir arkadaşlık teklifinde bulunabilirsiniz. Karşı cins üzerinde bir hayli etkili bir gündesiniz. Gözler üzerinize çevrildiğinde hiç şaşırmayınız. Çünkü günün aktif ve dikkat çekici kişilerinden birisisiniz. Saat 19:14 itibariyle etkili olacak, Merkür-Kuzey düğüm görünümü, parasal konularda ciddi planlamalarda bulunmanın göstergesidir. Çalışan bir kişiysek, yapılacak zam işimize devam etmenin ön koşuludur. Eğer tatmin edici bir artış olmayacaksa, daha fazla zaman kaybetmek istemeyiz. Bu görünüm hemhem finansal anlamda bir hayli titiz düşünmemizi sağlayacak. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

8 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçeneklerinizi doğru değerlendirmeli, belli bir hareket yapmadan önce sonuçlarını iyi düşünmelisiniz. Diğerlerinin söyledikleri veya yaptıkları sizi ilgilendirmemeli. Doğruları araştırmalı ve bulduklarınıza göre harekete geçmelisiniz. Dış faktörler ve duygusal anlamda yanlış yönlendiren kişiler ön planda.

8 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların tıkanması ya da yol alması tamamen sizin elinizde. Çevrenize kulak vermeli ve kritik anlaşmalar için her şeyi yazıya dökmelisiniz. Yetersiz bilgi sizi yanlışa sürükleyebilir. Günün Atmosferi:Öğle öncesi durağan; fakat günün geri kalanı daha dinamik

8 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konular sizin sorumluluğunuza geçebilir. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

8 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Bugün sağlığınıza önem vermelisiniz. Gece hayatınızdan dolayı sağlığınızı ihmal ettiniz. Uykusuzluk asla size göre değil.

8 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından oldukça parlak bir döneme ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizle,arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz. Kendinizi güzel ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

8 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarınızla olan bağlantılarınız kuvvetlenecek. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, bilgisayar ve internet gibi alanlarda güzel ilişkiler sayesinde başarınızı ilerletebilirsiniz.

8 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınıza önem vereceğiniz, keyifli bir perşembe öğleden sonrası deneyimleyebileceğiniz fırsatlara sahip olabileceksiniz. Gün boyunca bilhassa çocuklarınızla ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz.Çocuklarınız yoksa spor ve bilhassa riskli beden hareketleriyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Dikkatli olmakta ve küçük kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Hayatınızdaki korkular ve kısıtlamaları aşabilmek için arkadaş ortamları veya dahil olduğunuz dernekler aracılığıyla bir fırsata sahip bulunduğunuzu fark edeceksiniz.

8 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 27' 37" R
Ay
Aslan
23° 03' 56"
Merkür
Koç
18° 16' 51"
Venüs
Koç
15° 51' 20"
Mars
Balık
20° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 00"
Uranüs
Boğa
21° 39' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
19° 57' 02"
Lilith
Başak
21° 58' 30"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>