Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:24 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir aşk ilişkisinin veya devam eden ilişkinizde sürpriz heyecanlı olumlu gelişmelerin göstergesidir. Saat 00:39 Güneş-Jüpiter görünümü yılın en güzel günlerinden biri sizler için. Güneş tüm ışıltısıyla sizi kucaklarken, Jüpiter dostlarla bir araya gelişin, özel bir buluşmanın, kısa ve keyifli bir hafta sonu yolculuğunun, olumlu paylaşımların göstergesi oluyor. Bir kutlama, belki bir alışveriş, hoş bir ortamda yenen yemek, lezzetli bir kahvenin muhteşem kokusu insanı nasıl da keyiflendirir. Bugün özel ve siz bu özel günü gönlünüzden geldiği gibi değerlendiriniz. Saat 04:06-15:41 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızda zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Saat 11:26 Merkür-Neptün olumlu görünümü, aklınızın tümüyle ailevi, parasal ve ortaklıklar konusu üzerinde odaklanması anlamı taşır. Kişi kendini aşırı duyarlı, değişken bazen de kaprisli bir şekilde ifade edebilir. Bunun nedeni, kırılganlığı ve kendi içinde bir türlü çözüme kavuşmayan sorunları yüzündendir. Aslında burada yapılması gereken, soruna yol açan noktaları gözden geçirmek, duygusal düşünmemek ve kararlarınızı sürekli değiştirmemektir. İyi bir odaklanma sayesinde günü gayet verimli geçirmeniz mümkün olduğu gibi, bu oluşumun size sunduğu yaratıcılıkla yeni çıkış yolları keşfetmeniz de o kadar kolaydır. Saat 14:51 itibariyle etkili olacak, Güneş-Satürn kavuşumuyla, kendimizi insanlara ifade etmekte, anlaşılmakta veya kabul ettirmekte zorlandığımızı düşünürüz. Fakat bunlar sizin direncinizi düşürmesin. Bilakis potansiyel gücünüzü, bilgi ve tecrübenizin derecesini anlamanız için testlerdir. Böyle durumda bilinçli insan, yetersiz kaldığı konularda kendini geliştirmeyi kabul eder. Bilgiye önem verir, eksiklerini tamamlar. Bunu kendisine yöneltilmiş bir tavır gibi görmez. Sonuçta kimse mükemmel değildir. Niyetimiz, çabamız ve hayata olan direncimiz önemlidir. Ne fazla hayalci davranalım ne de kendimizi hafife alalım. Sorumluluklarımızı bilelim. Saat 15:41 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişi, ihtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Yani dışarıdan birilerinin değil, bizzat sizin kendi kendinize telkinde bulunarak ruhunuzu karamsarlıktan, dağılmaktan kurtarmanız gerektiğini söylüyor. Huzurlu, verimli, sağlıklı ve mutlu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

10 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüntüne dair değişiklik yapmak isteyebilirsin. Satın aldığın eşyalar, ilerleyen zamanda seni memnun etmeyebilir.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veya yaşam tarzınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Birkaç gün için, aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize öncelik vermeli, size keyif veren şeylerle ilgilenmelisiniz. Geçmiş geçmişte kaldı önünüze bakmalısınız.Günün Atmosferi:Sıra dışı ve faydalı fikirlerle dolu bir gün

10 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında daha hareketli ve akıcı koşullar var. Öğle sonrasında sorunlara pratik çözümler bulabilirsiniz.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev yaşantınızda bazı yenilikler yapabilirsiniz. Birkaç gün için, aşk hayatınıza yoğunlaşmalı ve sizi mutlu eden alanlara kaymalısınız. Geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldi Sevgili Yay'lar.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

10 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza çekidüzen verme isteğiniz yoğun olacak. Üzerinize almanız gerekenden daha fazla sorumluluk almamaya çalışın. Kendinizi çok yormamaya özen göstermelisiniz.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size göz kırpıyor olması ve finansal anlamda size sağlam destek verebilecek bir kaynağı keşfediyor olmanız da bu komple olumlu gökyüzü etkilerinin kazanımlarını işaret etmektedir.

10 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 04" R
Ay
Akrep
16° 56' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
24° 30' 16"
Mars
Balık
25° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 58"
Satürn
Balık
16° 05' 47"
Uranüs
Boğa
22° 02' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 30"
Lilith
Başak
22° 45' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>