Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ciddiyet, resmiyet,ve sorumlulukların ardından bugün iletişim hız kazanıyor. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, gün boyu etkili olacak Ay-Kova burcu seyri dostlarınızla iletişimin ve kendinizi en güzel şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Sosyal ilişkileriniz güçlüdür ve işler kolayca yürür. Doğal liderliğiniz, girişim yeteneğin ön plandadır. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar birlikte seyahate gitmeyi düşünebilirler. Bazı önemli konular üzerinde birileriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Saat 20:36 Ay-Güneş görünüm etkisinde, tecrübeli insanlarla konuşmak, bilgilenmek hoşunuza gider. Kafanızın içinde birden fazla düşünce ve yenilik belirebilir. Seyahat konuları ilginizi çekebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla aranıza mesafe koyarken, yeni tanıştığınız kişilere karşı daha samimi davranabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güçlü ilişkiler kuruyorsun! Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Kariyerinde zirve yapacağın adımlar atacaksın. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, önemli birgörüşmesi yapabilirsin. Hayatını daha güçlü bir hale getirme isteğin, hırslarını açığa çıkarabilir. Pişman olacağın davranışlarda bulunman an meselesi. O yüzden bu günü iyi yönetmelisin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Onu daha yakından tanırken, kalbinin sesini dinleyeceksin. Çocukları olan bir Yay burcuysan, duygusal iniş çıkışları konusunda onlara yardımcı olmaya çalışmalısın. İyi bir dinleyici olursan, sorunlara çözüm bulman da o kadar kolay olacak. Spor yapmak, ev işlerine odaklanmak ve mevcutyükünü azaltmak günün diğer konuları olacak.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre bağlantılarınız sayesinde kuracağınız iletişimlerle sevindirici başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarla işlerinize yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf etmeniz gerecek. Yakın çevrenizdeki ilişkiler gün içinde önem kazanabilir. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Gün içinde yapacağınız ticari sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yay burcu kendinizi baştan yaratma süreniz dolmak üzere. Bundan sonra konu maddi anlamdaki gelirleriniz ve diğer değer verdiğiniz dünyevi temalar üzerine. Hayalleriniz için kimse fark etmeden gizlice büyümek, adım atmak isterseniz evren sizi destekleyecek. Kapalı kapılar ardında gerçekleşecek anlaşmalar, sizi olduğunuzdan daha yüksek bir mevkie taşıyabilir

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Bir süredir hissettiğiniz karmaşanın azalmaya başladığını anlayacaksınız. Daha sakin bir biçimde olayları yeniden gözden geçirebilir, isteklerinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik olumlu gelişmeler meydana geliyor.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgiyi esirgeyen, sır saklayan veya çarpıtan insanlarla ilgili gizler açığa çıkabilir. Olaylara ve kişilere karşı önyargısız davranışlar sergilemek ve tarafsızlığı korumak önemli. Kapsamlı bilgiler zaman içinde gelecektir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın taşıdığı sürprizler bugün sizin karşınıza da çıkabilir. Hayatta hiçbir şey nedensiz değildir. Sezgilerinizi kullanarak olayların temelinde yatan konuyu ortaya çıkarırsınız. Meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak size iyi gelir.  Yoga eğitmenliği, şifa eğitimleriyle ilgilenin.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 21" R
Ay
Akrep
24° 27' 05"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 14' 57"
Mars
Balık
26° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 21"
Satürn
Balık
16° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 35"
Lilith
Başak
22° 49' 12"
True Node
Koç
15° 34' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>