Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kariyerin İçin Çalışmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ciddiyet, resmiyet,ve sorumlulukların ardından bugün iletişim hız kazanıyor. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün.

12 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay, hareketini boşlukta sürdürecek. Fakat önce 08:12'de İkizler burcunun 19. derecesinde dolunay meydana getirecek. Eşinize veya sevgilinize karşı agresif olabilirsiniz. Aranızdaki anlaşmazlıklar gerilimi tırmandırabilir. Her şeye bir açıklama istemeniz karşı tarafı sıkabilir. Bazen oluruna bırakmak daha iyi bir seçenek olabilir. Ortakaçanlar varsa aynı durum ortağınızla ilgili de geçerlidir. Aynı fikir üstünde uzlaşamayabilirsiniz. Geniş yazı için tıklayabilirsiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün saat 07:12'de Dolunay gerçekleşecek. İş hayatında bugün senden daha yüksek mevkide olan insanlarla iletişime geçebilirsin. Kariyer planlaman için hedeflerin doğrultusunda mailler yollayacaksın. Onlara hedeflerini ve hayallerini anlatırken heyecanın ortaya çıkacak. Başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün yok bugün. Eğer önemli bir görüşmen ya da toplantın varsa uzun süreden beri yakalayamadığın fırsatlar önüne gelebilir. Aceleci olmaman senin için en iyisi, çünkü acele ettiğin takdirde en emin olduğun kararlarda ile kafan karışabilir, istemediğin kararların göbeğinde kendini bulabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesi ile ortaklaşa birsöz konusu olabilir.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay etkisiyle; ilişkilerinizle daha alakadar olmanızı önerebiliriz. Partnerinizle olan ilişkinizde bugün yakın olmanız ikinize de iyi gelecektir. İnsanları aklınızda tutun. Nasıl hissettiklerini ve hayatlarında neler olduğunu merak edin. Yüzeysellikten vazgeçin. Fikirler sorun ve bu fikirleri kullanın. İnsanlara hizmet etmek için yollar arayın. Tüm hayallerinize daha fazla yaklaşacaksınız.Content Video - Yaylar büyük sürprizlere hazır olun!

12 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hissedeceğiniz bir günde olsanız da partnerinizden aynı hissiyatı yakalayamayabilirsiniz. İyi anılarınız yüzünüzü gülümsetebilir ve verimli efektif olabilir.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizi başka insanların ilişkileriyle kıyaslamanız yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri. Her ilişkinin kendine has bir dinamiği olduğunu hatırlamalı ve şu anki durumunuzun tadını çıkarmalısınız.

12 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay, size cesur kararlar aldırtacak. İkili ilişkileri derinlemesine sorgulayacağınız bir dönem başlıyor. Bir yıldır hayatınızda olan bitenin muhasebesini yapmak için partnerle karşılıklı görüşmek en doğrusu olacaktır.

12 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğum günleriniz sebebi ile dış dünyada daha fazla zaman geçirmek zorunda kaldığınız gibi, işlerinizin yoğunluğu da evde dinlenmenize izin vermiyor. Ailenizle ilgili bazı problemler söz konusu olabilir. Aslında problemlerin temelinde sizin beklentileriniz yatıyor. Taşınmanız gerekiyor veya yer değiştirmeniz gerekiyorsa kararsızlıklarınız olabilir.

12 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün finansal koşullarınızı iyileştirmek, harcamalarınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>