Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geride kaldığını düşünüyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.üyesi olduğunuz grupta duygusal seviye yükseklerde seyredebilir bu sebeple sizin de katıldığınız anlaşmazlıklar kavgaya dönüşebilir. Bunların dışında kalın, aksi sizin için hiç iyi olmaz. İzlenimlerinizi yazın ve diğerleriyle sinirlerin yatıştığı bir başka zaman diliminde paylaşın. Kendinize ait bir kişisel hedefe ulaşmak için son bir adım atmak isteyebilirsiniz, ancak kontrolünüzün ötesindeki güçler tarafından engellenebilirsiniz. Sabırlı kalmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

6 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Bugün bu haftanın en şanslı gününü yaşıyor olabilirsiniz. Bu şans her konuda olabileceği gibi aşk hayatında da sizleri bulacaktır. Akşama gelirken çocuğunuzla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizden ilgi bekliyor olabilir. Yeni bir hobiye ilgi duyarak bu akşamı keyifli kapatabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. İleriye dönük yatırım yaptığın işler için emanetine sahip çıkacaksın. Kendinle ilgili birçok konuda geride kaldığını düşünebilirsin. Kendinle ilgili bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyeceksin. Yaşam kaliteni artıracak telefonlar yenibağlantıları, beklediğin projelerin başlaması, evraklarının tamamlanmış olması seni mutlu edecek, merak etme. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiyle yeniden görüşmek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda eğlenceli ve keyifli bir buluşmaya hazır ol! Dostluklar, arkadaşlıklar ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda getirdiğini göreceksin.

6 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız kararlar doğrultusunda yaşamınızda bir istikrarlılık sağlamalısınız. Projeler konusunda daha seçici olmalı ve boşa zaman kaybetmemelisiniz. Hedeflerinizde gerçekçi olursanız verimli sonuç alırsınız.

6 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda şanslısınız. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi ifade ettiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendi fikirlerinizi ifade edebileceksiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beğenildiğinizi hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki özellikle karşı cinsin size gösterdiği ilgi neticesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileyle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gün olabilir. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminize gelebilir. Politik, diplomatik yönlerinizi ortaya çıkarabilir, özellikle aileye ilişkin problemleri disiplin ve kararlılıkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla iletişime geçerken hep sakin, arabulucu ve ılımlısınız. Bu, bulunduğunuz ortamları da daha pozitif hale getiriyor.

6 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor. Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız.Hiçbir konuyu abartmadan, günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

6 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En güzel günlerinizi bilinçaltınızdaki düşüncelerle doldurmayın. Doğum günlerinizi kutlamaya devam ediyoruz. Hadi dışarı! En çok sizi görmeliyiz eğlenirken. Siz bize ışık olmalısınız ay boyu. Sizin gibi pozitif insanların enerjisi de biterse yanarız. Aman verdiğiniz sözlere dikkat. Arkasında duramayacaksanız söz vermeyin. Bu ara başınıza bela olabilirler.

6 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz o kadar tekliflere açıksınız ki, kendinizle çelişkiye düşebilirsiniz. Kafanız çalışıyor ve öğrenmeye isteklisiniz. Verdiğinizden daha çok bilgi alın. Eğer düzenli olsanız yeni teknolojiyi veya teknik bilgiyi kolaylıkla kavraya bilirsiniz. Seyahatla ilğili problemler dişinda.

6 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>