Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendinden emin davranıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Sezginiz bugün normalden çok daha yüksek olmalı. İnsanların geçmişlerinden çok şimdileriyle ilgilenmekle daha az ilgili olacaksın. Tarihsel figürler, belki de manevi disiplinlerle ilişkili olanlar, özellikle ilgi çekici görünebilir ve konuyla ilgili kitaplar bunun sadece ilginç değil, aynı zamanda bilgilendirici olduğunu da kanıtlayacak. Geçmişten gelen insanlar hakkında okuduklarınızdan edindiğiniz bilgiler, şimdiki anlayışınızı arttırmanıza yardımcı olacak. Okumaya devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

3 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 10:10'u gösterdiğinde Balık burcuna giriş yapıyor. Ay'ın Uranüs ile kurduğu olumlu açı sayesinde hanenize sevinçli bir haber gelebilir. Beklenenin daha ötesinde olan bu gelişmelerle çok sevinebilirsiniz. Venüs ve Mars arasındaki pozitif açı da akşam saatlerine yaklaşırken finansal olarak sizi mutlu edecek gelişmeleri karşınıza getirebilir.

3 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin yoğun olacağı bir döneme giriyorsun. Kendi işini büyütmek ya da çalışan sayısını artırmak istiyorsan elini çabuk tutmalısın. Maddi anlamda beklenti içinde olduğunbağlantıların bugün çözülebilir. Bu sayede para akışını arttırabilirsin. Kendinden emin davranman birilerinin hoşuna gidecektir ama bunu profesyonel bir boyutta tutmaya ayrıca özen göstermelisin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, aranızı bozmaya çalışan kişiler olduğunu anlayacaksın. Dedikodu ve kaostan beslenen insanları hayatından uzaklaştıracaksın. Hayatına ve evliliğine yepyeni bir sayfa açmaya hazır hissedeceksin. Bugünlerde insanlarla kolay arkadaş olurken, sosyal çevrende genişleyecektir. Yoğunlukta olan ilişkilerde lider yapın öne çıkıyor. Ev hayatı, aile fertleriyle ilişkiler özellikle büyüklerle olan diyalogunda değişiklere, dengelerin oynamasına dikkat etmen gerekebilir. Eğer yapıcı olmak istiyorsan, bu döngüde ketum ve mesafeli yaklaşımını biraz törpülemeye çalışmalısın.

3 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlamalarınızda değişiklikler yaparak yeni oluşum içine girebilirsiniz. Bugün sorumlulukları yerinize getirmeniz için doğru bir zaman içindesiniz. Bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Alacağınız haberlere hızlı itibar etmemelisiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toprağa ait konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Ailenize zaman ayırmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İlişkinizde bazı konuları daha fazla derinleştirme arzusu içinde olabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz sizi ruhsal olarak başkalarına yardım etmeye itecek. Aile ve dostluk ilişkilerinde başkalarının iyiliğini düşünme potansiyeliniz ortaya çıkabilir.

3 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşsiz bir düşünce tarzınızın olması sizin için hem çok kutsal hem de lanetli. İnanılmaz parlak fikirlere imza atabilmeniz size çok büyük avantajlar sağlarken insanlarla zıtlığa düşmeniz sizi bazen zorluyor olmalı. Bugün bu düşünce tarzınızı biraz törpülemek sizin için daha iyi olacak.

3 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şans, fırsat, bolluk, bereket ve bilgi temsilcisi yönetici gezegeniniz Jüpiter, bir yıl boyunca sizin maddi kazançlar ve öz değer alanınıza yerleşiyor.Bu sene daha fazla para kazanabilir, keyif aldığınız bir işe yönelebilir, kendi şirketinizi kurabilir ya da bir aile şirketinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğitimler ön plana çıkacaktır. Evlilik ya da çocuk yapmak gündeme gelebilir. 12 yılda bir gelen bur fırsatı sakın kaçırmayın.

3 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerin hassasiyet içerdiği bir gün. Alınganlıklar yaşanabilir. Belki de sadece partnerinizin ilgisine ihtiyaç duyduğunuz bir gündür. Yay burçları 2019 yılında hem kendilerini, hem de hayat dair beklentilerini çok geliştirdiler. Son zamanlar çok daha etkili olabilir. Yıl bitmeden kendinizle ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz.

3 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinde iletişim trafiğin devam edebilir, bir sürü dedikoduya maruz kalsan da rahatsız olmadan çevrendekileri dinleyebilirsin. Fakat artık yeni kararlar almamalı, birkaç gün boyunca akışta kalmalısın. Öğleden sonra evde, ailevi konularda ve işinle ilgili gelişmeler yaşanmaya başlayabilir.

3 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>