Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Senin İçin Mücadele Çoktan Başlamış Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Gezegensel enerjiler, evle ilgili işleri ön plana çıkardığından aile ve sorumluluk meseleleri bugün aklınızda olacak gibi. Yaşadığınız yer, yeni bir ev satın alma veya başka bir daireye taşınıp taşınmama konusunda düşünceli olabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Sevgiliniz bugün düşüncelerinizi anlayabilir ve siz de şu anki ilişkinizde hedeflerinizin ne olduğunu çözebilirsiniz.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Sabretmeyi öğrenmelisin. Çevrendekileri biraz agresif ve gergin olabilir. Arkadaşlarınla giriştiğiniz bir projede tatsızlıklar çıkabilir. Ya da aile üyelerin bir konuda çatışma yaşayabilir. Sen yine de olumlu bir tavır sürdür ve ateş çemberinin dışında kalmaya gayret et. Eğer tansiyonunun yükseldiğini hissedersen derin derin nefes al. Meditasyona biraz vakit ayır ve huzurlu bir enerji çekmeye odaklan. Kısa süre sonra seni çevreleyen bütün olaylardan soyutlanmış hissedeceksindir...Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 13:49-15:32 arası boşlukta ilerliyor. 15:32'de Oğlak burcuna giriş yapıyor. Merkür ve Neptün arasındaki güzel açının oluşmasıyla geçmişinizde bıraktığınız duygusal ilişkinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Belki size eski sevgiliniz geri dönmek istediğini söyleyebilir. Venüs ve Uranüs arasındaki uyumlu kontak sayesinde paranıza para katacak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir hobi edinebilirsin ya da var olan yeteneklerin üzerine eğitim almak isteyebilirsin. Uzun zamandır ihtiyacın olan duyguları yanında gezdiriyorsun. Ne bir kimse ne de hiçbir şey canını sıkamıyor. Kendini geliştirirken güç kazandığını da görüyorsun. Mesleki arenada karşılaştığın muhalefete bir nizam vermek için elinden geleni yapacaksın. Özel yaşamınla ilgili olarak sıradanlaşmaya başlayan süreci toparlamak adına, bir şeyler yapmaya başlayacaksın. Özellikle eşinin duygusal ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamak adına onunla konuşabilirsin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaşanılan ani değişimler sizleri şaşırtabilir. Bu alanda sorumluluklarınız artabilir ya da kendinizi yeniden anlatmak durumunda kalabilirsiniz. Zamanınızı iyi kullanmalı ve vaktinizi gereken işlere yönlendirmelisiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. Sabah saatlerinizde işlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alacağınız zamanlar olacaktır. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın. Kafa karışıklığından dolayı hata yapma riskiniz fazla olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi biraz eksik hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi iyi hissetmek için iyileştirme yapma ya da bitirme konusunda cesaretli olmalısınız.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Venüs ile birlikte maddi konularda,ve para konularında daha destekleyici bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün risk almaktan korkmayıp yeni maceralara atılacağınız bir gün. Yanınızda sevdikleriniz varken daha cesur hissedip yeni şeyler denemek istiyorsunuz!

28 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burçlarının aşk hayatları oldukça hareketli. İster sevgiliniz olsun, ister bekar bir Yay burcu olun, bu hareketlilikten siz de bir şekilde nasibinizi alacaksınız. Kendinizi ilgilendiren konularda koyduğunuz kurallar bile bir anda değişebilir. Geleceğiniz parlak ama ne yöne gideceği konusu sürprizli.

28 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; günün ilk yarısında fazlaca haraketli olabilir ve birçok işi bir anda yapmayı planlayabilirsin. İlişkilerden ve ekonomik konulardan yana şansın oldukça yüksek. Öğleden sonra çıkarlarını korumak ve sağlam yatırımlarda bulunmak isteyebilir, finansal bir krize karşı tedbirli olabilirsin.  Bazı bağımlılıkların için görüş ve destek alman mümkün.

28 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 56" R
Ay
Boğa
24° 27' 36" R
Merkür
Koç
22° 18' 55"
Venüs
Boğa
11° 12' 57"
Mars
Koç
06° 06' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 06"
Satürn
Balık
17° 16' 04"
Uranüs
Boğa
22° 49' 30"
Neptün
Balık
29° 08' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 07' 01"
Lilith
Başak
24° 15' 27"
True Node
Koç
15° 19' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:03

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>