Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Engelleri Umursamadan Yoluna Devam Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.

Bugün 'iş çok ve oyun yok" modunda olabilirsiniz. Kariyerinizde mükemmel olmak arzunuz, güçlü olacak. Bugün parlamak için sıra dışı bir şansın olabilir. Belki akranlarınızdan önce bir sunum yapacaksınız. Bir proje veya teklif hakkında konuştukça bilginizden etkilenebilirler. Ya da bir müşteri ile önemli bir tartışmanız olabilir. Sizin hakkındaki olumlu düşünceleri, sizin için yeni fırsatlar yaratabilir.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Dilediğin her şeyi elde etmene destek olacak, beklenmedik bir enerjinin sana güç vereceği harika bir gün. Bu güzel modun ve insanlarla kurduğun güzel ilişkilerin keyfini çıkarmalısın. Kendine yönel; keyif aldığın şeyler yap. Ailene de vakit ayır ve pozitif enerjiyi onlarla paylaş.Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda 'herkese açık etkinlik' yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyalleştiğiniz, yalnız kaldığınız ya da hayatınızdaki özel kişiyle geçirdiğiniz anları dengelemek için ekstra özen göstermelisiniz. Herkes sizden bir şeyler bekliyor olabilir ancak gidilecek çok yer var, unutmayın. Yalnızca bir kişiye ya da bir gruba elinizdeki her şeyi verirseniz kalanına (ya da size) bir şey kalmayabilir. Açık olmanızda fayda var. Onlara her gün her dakika onlarla ilgilenemeyeceğinizi ve sizi bekleyen başkalarının da olduğunu açıklayın. Zamanınızın değerli olduğunu anlatma zamanı geldi.

26 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:10 itibariyle Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Venüs sabah itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar maddi gelirinizde artış yaşayacağınız bir döneme geliyorsunuz. Bu akşam saat 18:05'te 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor. Dileklerinizi tutun ve başka bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir gün olamaz. Bu güzellikler sizi aşk hayatınızda da bulacaktır. Pozitif enerjiniz size güç verecektir. Güzelliğinizle ilgili yeni bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yeniay hakkındaki detaylı yazı için tıklayınız.

26 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü karar veremediğin değişime bugün start vereceksin. Seni hem destekleyen hem de yeren insanlar olabilir. Ama hiçbir şekilde kimin ne düşündüğünü önemsemiyorsun. Psikolojik sorunlar yaşayan yakınına karşı duyarlı bir yaklaşım sergilemen, aranızdaki iletişimin daha kolay olmasını sağlayabilir. Sevgilisi olmayan bir Yay burcuysan, geçmişte reddettiğin bir kişiye kapılarını açabilirsin. Gerek yüz yüze gerekse telefonla konuştuğun arkadaşlarına karşı ketum davranabilirsin. Bu, arkadaşlarının istemsizce senden uzaklaşmasına neden olabilir. Pişman olmamak için duygularında açık olmanda fayda var. Öğünleri fazla kaçırmamaya dikkat etmelisin.

26 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerden yana bugün karışık ruh halinde olabilirsiniz. Her şeyi iyice düşünmeli ve sizi zor durumdan bırakacak durumlardan kaçınmalısınız. Uzun zamandır emek verdiğiniz bir işinizin sonucu almanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Bedensel aktiviteler sizi daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha aktif rol alabilirsiniz. İmaj değişikliği gibi konuları akşam saatlerine bırakmayın.

26 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu bir şekilde ifade edişiniz ve nezaketinizi koruyabilme potansiyeliniz çevrenize yeni dostluklar ve güven veren ilişkiler çekebilir.

26 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda hareketliliğin fazla olduğu bir haftaya ilerlerken ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa bir kat daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Burcunuzda yarın gerçekleşecek olan yeni ay öncesi kontrol dışı durumlar karşısında bugün akışta ve sakin kalabilmelisiniz.

26 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz bir topluluktaki tartışmalar sizi etkileyecek. Kendi başarınızı artırmak için daha çok çabalamanız gerektiğini fark edeceksiniz.

26 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, sizi ilişkilerde sürprizli süreçlere davet edecek. Bu dönemde yeni filizlenen bir aşka yelken açabilirsiniz. Yurt dışı planlarınızda son anda sürpriz değişimler yaşamanız mümkün. Çok kültürlü kadınlarla, etnik gruplarla beraber kendinizi geliştireceğiniz faaliyetlere adım atın.

26 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurt dışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizde bazı problemler var. Negatif bir enerji akışı hissediyorsunuz. Yay burçları kendileri çok pozitif insanlar olduklarından negatif enerjiye tahammül edemezler. Dışarıda daha fazla zaman geçirerek bu süreci atlatabilirsiniz. Kendinizle ilgili, özellikle ilişkinizi yaşama şeklinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 

26 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; burcunda gerçekleşen Yeniay ve Venüs'ün kazançlar evine geçmesiyle birlikte, kendini rahat ifade etmen ve hedeflerin doğrultusunda ilerlemen için fırsatlar gelişebilir.  Kendini geliştirmene ve geleceğini kurmana yardımcı olacak adımlar atabilir, fiziksel görünümünle ilgilenebilirsin. Hayatında yeni sayfalar açmak için önüne birçok şans çıkabilir.

26 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 40" R
Ay
Yay
04° 00' 04"
Merkür
Koç
16° 00' 39"
Venüs
Koç
26° 11' 05"
Mars
Balık
26° 42' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 54"
Satürn
Balık
16° 13' 23"
Uranüs
Boğa
22° 07' 31"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 12"
Lilith
Başak
22° 54' 15"
True Node
Koç
15° 32' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>