Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yalnızlık Kendini Dinlemek Adına Çok İyi Olacak Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle alışılmadık derecede dobra bir tartışmaya girmiş olabilirsiniz. Bazen aklınızdan geçenleri tam olarak söylemek rahatsız edici, gerçek korku ve endişelerinizi dile getirmek de korkutucu olabilir. Ancak tüm ilişkiler zaman zaman gerçek bir paylaşımın yapılması gerektiği testlerden geçer. Bu yüzden, bugün sevdiklerinize karşı dürüst ve destek olmaktan korkmayın.

Bugün, gezegenlerin enerjisi size "insanüstü" bir güç kazandırdığından, bugün çok fazla kuvvet ve kararlılık elde edeceksiniz. Dayanıklılığınız antrenmanlar ve diğer spor aktiviteleri için yüksek olacaktır. İşyerinde, büyük projeleri bitirmek ve başkalarını kendi bakış açınıza ikna etmek için iyi bir gün olmalı. Zam, terfi kampanyası veya politika değişiklikleri başlatmaya çalışmak gibi herhangi bir politik etkinlik de ayrıca yolunda gidecek olmalı.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Bir eksiklik sebebiyle planlarını eyleme dökememenin sıkıntısını yaşıyorsun; ve bu da sinirlerini oynatıyor. Bu sebeple çevrendekilerle gereksiz sürtüşmeler de yaşayabilirsin. Enerjini boşaltmak için alternatif alanlar bul ve bu tuzaktan kurtul. Ayrıca dürtüsel eylemlere girişme gibi bir tehlike de mevcut. Harekete geçmeden önce düşünmelisin! Aksi takdirde çabaların boşa gidecektir...Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Terazi burcundaki seyrine devam ediyor. Günün geneli gergin olsa da sizler için zaman zaman şanslı anlar olacaktır. Ay ve Satürn arasındaki gergin açının etkileriyle dostlarınızla aranızda bazı problemler olabilir. Yüzünüze karşı gülenlerin aslında arkanızdan çok farklı işler peşinde olduğunu görebilirsiniz. Herkes sizin gibi içten olmayabilir.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tuttuğunu koparan karakterin sayesinde başarı elde edebilirsin. İlişkisinde sorunları olan biriysen gün içerisinde cesur kararlar alabilirsin. Bugünü hobilerine harcamak isteyeceksin. Muhakkak en iyi araştırmadan sonra bu özel arzularını plana sokmalısın. Gün içerisinde gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirebilirsin. Şimdiden sitemlere hazır ol! Ruhsal dinginliğine dikkat etmelisin. Daha çok kalabalık ortamlarda değil sakin yerleri tercih etmelisin. Aşk hayatında gereken önemi ve özeni göstermelisin. İlişkinde orta yolu bulmak için sen de biraz dinleyici olmalısın. Aile içinde toparlayıcı etkilere sahip olacaksın. Yaşça küçük bireylerin kafa karışıklıklarına önemli çözümler üreteceksin.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin gündem de olduğu bugün, kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli olabilirsiniz. Yine de sevdiklerinize ve karşılaştığınız insanlara hoşgörülü yaklaşmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi'de ilerlerken yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinize başarabileceğiniz seviyeyi iyice zorlarken dışardan da yardım ve destek alabildiğinizi görmek keyfinizi arttıracak

23 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü enerjik haliniz doğru yerde doğru kararları almanız konusunda size çok yardımcı olacak. Gözlerinizi dört açın ve daha önceden kaçırdığınız fırsatları yeniden yakalamak için hazırda bekleyin.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parlak fikirlerin aydınlattığı bir gündesiniz. Sizin özgür ruhunuza yenilikler iyi gelir. İlişkinizi macera ruhuyla besleyebilirsiniz. Elektronik aletlerin bozulmasına ve elektrik çarpmalarına dikkat edin. Ani yolculuğa çıkabilirsiniz. Aşk ve romantizm aniden kapınızı çalabilir. Bu hafta hızlı başlayan ilişkiler hızlı da sonlanabilir. Dikkatli olun.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda tedirgin olmamak için, harcamalarınıza dikkat etmeli ve geçmiş dönem borçlarınızı bir an önce ödemelisiniz. Sürekli aynı konuları düşünmek yerine, bir plan yapıp adım adım temizlemek daha doğru olacaktır. Rehavete kapılmayın. Çalışma mevsimindeyiz. Güneş burcunuza geçiş yaptı!

23 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün gelecek beklentilerinle ilgili endişelerin gün yüzüne çıkabilir. Beklediğin paraların gelmemesi yaptığın planların aksatabilir ve engellerle karşılaşmana neden olabilir. Akşam saatlerinde sosyalleşmek ilgini çekebilir motivasyonunu artırmak için ailen veya arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin.

23 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
28° 59' 17" R
Ay
Yengeç
21° 24' 23"
Merkür
Koç
15° 55' 06"
Venüs
Balık
08° 54' 43"
Mars
Kova
26° 58' 54"
Jüpiter
Boğa
14° 40' 55"
Satürn
Balık
12° 06' 17"
Uranüs
Boğa
20° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 25' 18"
Plüton
Kova
01° 38' 26"
Chiron
Koç
18° 12' 10"
Lilith
Başak
18° 39' 26"
True Node
Koç
15° 45' 25"
Son Güncelleme : 19/03/2024 05:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>