Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Biraz Fazla Sorgulamıyor Musun Sence? Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Diğer insanlar sizin için her zaman önemliydi fakat bugün insani ilişkileriniz sizin için normalden daha fazla önem kazanabilir. Bugün bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz ve hayatınızda biri yoksa, aşık bile olabilirsiniz. Hem eski hem de yeni arkadaşlarınız size aniden daha harika ve ideal görünebilir. Romantik ilişkiler, masalsı olabilir. Ancak, insanları gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Biraz sıkıcı bir gün. Bitmek bilmeyen okul derslerinde uyuyakaldığın anları hatırlıyor musun? Dışarıda gün ışığında oyun oynamak da ne kadar güzel olurdu. Bugün böyle hissedebilirsin. Doğrusu, yapmak istediğin şeylerin hiçbirini yapmıyor gibisin. Yetişkin olmanın avantajı da başında bir öğretmen olmaması. Öyleyse bütün öğleden sonrayı kendine ayır ve sinemaya git.Bazen yazı yazmaktan nefret ediyorsunuz. Fakat bugün, temize çekilmesi gereken notlar ve belgeleri halletmeye niyetlenerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bazen bu görevleri en son ana kadar bekletiyorsunuz fakat bugün onları en ön sıraya koyup kolayca halledebilirsiniz. Bugün sözlü iletişimde daha başarılı olacak ve doğru kelimeleri bularak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

19 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini Aslan burcunda sürdürüyor. Ay'ın gün içinde Venüs devamında Jüpiter ile yaptığı açılar sayesinde umutlarınızın gerçekleştiği bir gün olabilir. Yüksek öğrenimde tahmininizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars Akrep burcuna bugün geçiyor. 3 Ocak 2020'ye sessiz kaldığınız konularda artık sesinizi çıkartıyorsunuz. İyi niyetinizi suistimal edenlere karşı siz de sessiz kalmayacaksınız. Fazlasıyla geçmişe takılmanız kendinizle savaşmanıza sebep olabilir. 2020 yorumlarını okumak için tıklayınız.

19 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar almakta zorluk çektiğin konular gündeme gelecek. Bu yüzden hayata karşı tavır değiştirmen gerektiğini düşüneceksin. Çevrende gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyeceksin. Düşündüklerini dile getirmekten çekinmemen eleştirilmene neden olabilir. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, yapacağın görüşmelerde kendini olabildiğince iyi anlatmanda fayda var. Gün içinde ara ara sebebini tam olarak bilmediğin bir mutsuzluk hissi yaşayabilirsin. Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının artacak ve kuruntularının yersiz olduğunu anlayacaksın. Evli bir Yay burcuysan, eşinin kardeşleriyle arasında bir problem çıkabilir. Olaylara dâhil olmak yerine sessiz kalmayı tercih edeceksin. Akşamüzeri alacağın güzel bir teklif planlarını değiştirmene neden olabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularıyla ilgili yeni bilgilere erişebilirsiniz. Kuşku, öfke gibi olumsuz duygular tüm benliğinizi sarabilir. Temkinli olmanız ve durumu sağlıklı bir şekilde atlatmanız için daha fazla araştırmacı davranabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

19 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor bir durum içerisinde kalmak sizi bir hayli meşgul edebilir sonunda ise bir problem olmadığını gördüğünüzde boşuna meşgul olduğunuzu hissedebilirsiniz

19 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların size karşı neden bu kadar asık suratlı olduğunu merak ediyorsunuz. Peki siz onlara karşı nasılsınız? Güler yüzlü mü somurtkan mı? Belki de size karşı böyle olmalarının sebebi bu sorunun cevabında saklıdır…

19 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni insanlarla tanışmak, yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda kendinize olan güvenin arttığı bir gündesiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili problemlerinize çözümler bulabilirsiniz. Çok yaratıcısınız ama bir yandan da çok tembelsiniz. Özellikle bu ara hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz. Sanki bazı konulardan ümidinizi kesmiş gibisiniz. Toparlanın ve özellikle kalabalık ortamlarda kontrolü elden bırakmayın. İş hayatınızda dengelerin yeniden kurulması için daha fazla çalışmanız gerekiyor.

19 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; inanç ve ideallerin peşinden gitmek için gerekli özgüvene sahip olabilirsin. Negatif duygu ve düşüncelerinden, endişe duyduğun konulardan uzaklaşarak sana sunulan imkân ve fırsatlardan yararlanmak için uygun bir göndesin. Önümüzdeki günlerde tutkularının artması, gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı seni daha istekli kılabilir.

19 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 29"
Ay
Akrep
16° 15' 01"
Merkür
Koç
26° 08' 19"
Venüs
Balık
20° 47' 22"
Mars
Balık
04° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 17"
Satürn
Balık
13° 13' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 52"
Neptün
Balık
27° 47' 02"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 17"
Lilith
Başak
19° 43' 23"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>