Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Geliştirmek İçin Birçok Şeyden Feragat Edebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Tüm dikkatinizi bir şeye odaklamaya hazırsınız. Gelecek vaat eden birfırsatı için heyecanlı olabilirsiniz. Bir işe başlıyor ya da yeteneklerinizi müşterilere gösteriyor olabilirsiniz. Kendinizi çok hırslı ve kendinden emin hissedeceksiniz. Mevcut projenizin başarı şansı yüksek, bu yüzden devam edin. Disiplin ve kararlılıkla bu projenin çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sadece enerjinizi yüksek tutacak kadar dinlendiğinizden emin olun.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, içinde bulunduğunuz her duruma biraz düşmanca bir ton veren duygusal bir iz başrolü kapabilir. Bugünün en önemli dersi, tavırlarınızda ısrarcı ve katı olmamak ve kendinizi yeni deneyimlere kapatmamak olacaktır. Çevrenizdekilerle etkileşimde bulunmanın her şeyi eski dengesine döndüren şey olduğunu göreceksiniz. Maskülen ve feminen yanlarınız son derece büyük bir uyumla bir araya gelecek.

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkiler açısından hareketli ve çalkantılı olabilecek bir günde bolca birebir görüşme sizi bekliyor olabilir. Karşınıza ilginizi çekebilecek merak uyandıran kişiler çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıklar üzerine kafa yorabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem hareketli hem de eğlenceli bir gün seni bekliyor. İşini severek yapan bir Yay burcuysan, var olan eğitiminle yetinmeyip, takviye eğitim araştırmaları yapabilirsin. Bugün keyifli ve başarılı hissettiğin bir gün geçireceksin. Önceden başladığın, sonuç almadığın bir proje ya da bir işle ilgili güzel bir telefon alabilirsin. Her ne kadar mutlu görünsen de öğleden sonra biraz yalnız kaldığını hissedebilirsin. Eğer bugün mesaiye kalmış bir Yay burcuysan, kendine zaman ayırmadığın için gergin olabilirsin. Bugün nerede hata yaptığını düşüneceğin olaylar yaşayacaksın. Özellikle evli bir Yay burçları burcuysan iletişim konusunda daha da dikkatli olmalısın. Aile içinde otoriter figürler ile sorunlar yaşanabilir.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızla ilgili yeni gelişmeler kendini gösterebilir. Sorunları çözme kısmında sabır ve duygusal güç sizlere daha mantıklı kararlar vermeye yöneltecek. İçgüdülerinize ve sağduyunuza güvenerek hareket edebilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten geçirdikleriniz hayatınızda bir anda belirebilir. Olumlu ya da olumsuz düşündükleriniz gerçek olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizin kolay dağıldığı bir gün. Yapmanız gereken işlere odaklanamıyorsunuz ve yapacaklarınız sırtınızda ağır bir yükmüş gibi sizi bunaltıyor. Biraz sakinleşmeye çalışıp elinizden gelenin en iyisini yapın.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda meydana gelen olaylar nedeniyle bugün özel hayatınızda olan biteni tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz.İki kişi arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki karışıklığı gidermek için yalnız başınıza kalıp her detayı masaya yatırmadan önce temiz havada uzun bir yürüyüş yapın.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlık ilişkilerinizde dalgalanmalar söz konusu. Bazı anlamsız kırgınlıkları siz sonlandırabilirsiniz. Ne de olsa siz böyle küçük hesaplar yapmazsınız. Ancak sizin de iletişim konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü son zamanlarda hem biraz sivri dilli hem de biraz sabırsızsınız ve bu sizin hiç tarzınız değil.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; güne neşe ve umutla başlayabilir, karşındakilerin de desteklemesiyle keyifli programlar yapabilirsin ancak iyi düşünerek hareket etmeli, hemen sonra pişman olacağın kararlar almamalısın. Öğleden sonra finansal konuların ağırlıklı olduğu işlerle uğraşabilir, gelişen olaylara ayak uydurmakta zorlanabilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>