Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kontrolün Dâhilinde Olmayan Olaylar Gerçekleşebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz gerçek bir hayalperestsiniz ve hayattaki maddi şeyler hakkında pek düşünmemeyi tercih ediyorsunuz. Bu da zaten neden market alışverişi yapmayı veya kıyafetlerinizi yıkamayı unuttuğunuzu açıklıyor. Bu işleri biri sizin için yapsa, dünyanın en mutlu insanı olursunuz. Ancak bugün, koşullar sizi günlük hayatın sıradan işleriyle başa çıkmaya zorlayacak. Sizi bu gerçeklikle yüzleştirmek istemezdik ama yapılması gereken işler var. Günün sonunda, istemeseniz de kendi kendinize yetebileceğinizi bilerek daha iyi hissedeceksiniz!

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

İşlerin dozunu kaçırmamaya dikkat et. Hedeflerine ulaşmak konusunda oldukça hararetli olabilirsin. Bu coşkunluğunu ifade etmeye ve yaşamaya kendini bırak elbette; ama bitiş çizgisini çoktan geçtiğini bile fark etmeni önleyebilecek kadar da heyecanlanmamaya özen göster.Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 11:45'e kadar boşlukta kalan Ay, sonrasında İkizler burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızda güzel bir öğleden sonra sizleri bekliyor. Partneriniz ansızın sizi mutlu edebilir. Aranızdaki her sorunu konuşarak çözebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde yeni projeler karşınıza gelebilir. Maddi getirisi de yüksek olabilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alacaksın. Sorumlulukların ile ilgili değişim yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, taşınma ya da sektör değiştirme gibi konular gündemine gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan ve eğer duygularından emin olmadığın biri ile karşı karşıya isen kontrolün dışında gelişen olayları yönetmeye hazırlıklı olmalısın. Yakın bir arkadaşın seni arayarak kişisel meselelerinden uzun uzadıya bahsedebilir. Fakat onca konuşmanın arasında, senin nasıl olduğuna ilişkin pek merak duymaması canını sıkabilir. Kardeşinin vereceği müjdeyle ailecek çok sevineceksiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar meydana gelebilir. Rekabet ve kıskançlık güne damgasını vurmaya açıkken sizler bunu aksi bir yöne çevirebilirsiniz. Kariyerinizde sadece ilerlemek ve yeni projeler üretmek isteği içinde olmalısınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken karşınızdakinin durumunu da düşünmelisiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda radikal bir aksiyon almaya henüz kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İkili ilişkilerde bağlanmaktan çekineceğiniz bir evreden geçmektesiniz

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızın değerini anlayacağınız bir gün. Grup olarak yapacağınız bir aktivite sayesinde ne kadar mükemmel dostlarınız olduğunu bir kez daha hatırlayacaksınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim sizin maceraperest ruhunuzu harekete geçirir. Aman dikkat birden çok ilişkiyi yönetirken kimseye açık vermeyin. Aksi takdirde sonra çok zorlanırsınız. Gerçekçi kimliğinizi hiç bırakmadan her zaman doğrunun yanında olun. Kandırılmalara açıksınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra her şey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu kariyeriniz konusunda konfor alanı sınırlarınıza ulaştınız. Halinizden memnunsunuz aşikâr ama bir sonraki aşamaya geçmek istiyorsanız hareket etmelisiniz. Eğer pozisyon atlamak istiyorsanız şu anki motivasyonunuz yeterli olmayacaktır. Yenibirlikleri için adım atmayı deneyebilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; tamamlaman gereken birçokolduğu için gün boyunca sıkı bir tempoda çalışabilir, yorulduğunu fark etmeden koşturabilirsin. Eski çalışma arkadaşlarınla tekrar görüşmen hayatını kolaylaştıracak fikirler de almanı sağlayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkilerine odaklanabileceksin.

13 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 32" R
Ay
Oğlak
16° 54' 30"
Merkür
Koç
16° 40' 31"
Venüs
Boğa
00° 14' 19"
Mars
Balık
29° 14' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 31' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 43"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 26"
Lilith
Başak
23° 16' 09"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>