Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kafandaki Düşünceler Seni Adeta Çepeçevre Sarmış Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün tam olarak ne anlatmak istediğinizi söylemezseniz, başınızı büyük bir belaya sokabilirsiniz. Sırf anlaşmazlık çıkmasın diye kendi düşüncelerinizden ve değerlerinizden ödün vermeyin. Aşk ve güzelliği bugün tadacaksınız ancak sadece onlara karşı rahat ve kaygısız bir tavır takınırsanız. Duygularınız oldukça yoğun olacak bu yüzden onları mantıklı bir çerçevede dengelemek için elinizden geleni yapın.

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Yavaş yavaş inşa edilen uzun vadeli bir eğilime dayanarak, bugün bir parça muhalefetle karşı karşıya olabilirsin. Sorunun kökeni, muhtemelen biraz benmerkezci olmanla ilgili. Kendin kadar içinde bulunduğun gruba da dikkat ettiğinden ve diğer kişilerin ihtiyaçlarının önemini kabul ettiğinden emin olmalısın. Unutma, evrene gönderdiğin mesaj, tam olarak geri alacağın enerjidir.İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde çok pratik bir adamsınız. Bütün olası sonuçları iyice düşünüp taşınmadan önce bir hamle yapmazsınız. Ancak an itibariyla fazla düşünmeden aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Biraz çekişme yaratmak hoşunuza gidebilir. Belki de bir yönetim kurulu toplantısında şok edici bir açıklama yapacaksınız. Ya da belki özellikle çekici bulduğunuz birisine biraz ölçüsüz bir söz söylecek olabilirsiniz. Biraz yaramazlık yapmaktan keyif alacaksınız!

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Boğa burcunda hareket ediyor. 18:47'de Ay, yarına kadar boşlukta ilerliyor. 16:34'te dolunay Boğa burcunun 19. derecesinde gerçekleşiyor. Merkür retrosunun damga vuracağı bu dolunayda, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Tahlil sonuçlarınız yanıltıcı olabilir. Hemen inanmayın. Ofiste gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. Dolunayın güzel etkileri de olacak. Sizler çok çabaladığınız maddi bir mesele için beklentideyseniz bu dolunayda hayalleriniz gerçek olabilir. Arzu ettiğiniz ekonomik rahatlığa ulaşabilirsiniz. Dolunay hakkındaki detaylı bilgiler için tıklayabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmak, irdelemek ve sorgulamak bugün önemli işlerin arasında ancak bu durum kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer 70-84 kuşağı doğan bir Yay burcu isen evlilik ve uzun ilişkilerdeki handikapları çözme derdine düşüyorsun. Güven eksikliği duyduğun insanları sorularınla köşeye sıkıştırabilirsin. Yoğun düşünceler zihnini kurcalarken, bu durum konuşmalarına da yansıyacaktır. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hayatında aşkın eksikliği daha da artabilir. Ancak bunun bir süreç olduğunu da aklından çıkarmamalısın. Bugün aynı zamanda sektöründe isim yapmış kişiler ile bir araya gelmen ve iletişim kurman söz konusu olabilir. Kendini ispat etmek için belki de bugün ideal bir gündür, ne dersin?

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler meydana gelebilir. Maddi ve finansal konular yüzünden sorunlar yaşıyorsanız bunları gereğinden fazla üstelememelisiniz. Akılcı ve öngörülü çözümler bulmanız doğru olacaktır.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere daha sakin davranmanızda fayda var. İletişim problemlerinden dolayı işlerinizde aksamalar meydana gelebilir. İkili ilişkilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Duygularınızdaki değişikliği karşınızdakine ifade etmeden önce düşünmelisiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanıza çokça takılarak dışardan gelen etkiler ve doğanın uyumunu hissedemeyebilirsiniz. Bilmeniz gereken şeyleri öğrenmek için fırsatlar elde edeceksiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek Boğa burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyuncaortamınız, günlük rutinleriniz, sağlıkla bağlantılı çalışmalarınız için uzun vadede size fayda sağlayacak, pratik sonuçları olan adımlar atmak isteyeceksiniz.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki birinin enerjisine ister istemez kapıldığınızı fark ediyor olmalısınız. Nasıl davranacağınıza karar vermek elbette sizin elinizde. Fakat bu kadar etkilendiğiniz birini kaçırmamalısınız.

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay gündelik hayatınızı daha konforlu hale getirmeniz için size ciddi farkındalık taşıyacak. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ama arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu yemeğine çıkmayı sakın ihmal etmeyin. Dostluk kavramı bu dönemde sizin için önemli olacaktır.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Depresyonlardan kaçının.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Renkli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, sizi her anlamda bir imkan zenginliği içine sokuyor. Bu imkanları kullanma da birtakım zaaflar sergileyebiliyorsunuz. Bugünlerde gözünüzü korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; gündelik düzenini ve alışkanlıklarını yeniden gözden geçirip, daha verimli ve somut bir hale getirmen gerekebilir. Sağlığınla ilgilenmeli, öz bakımına zaman ayırmalı gereksiz yüklerden kurtulmaya çalışmalısın. Kendini güvende hissetmek için kazançlarını artırma yoluna gidebilirsin.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 28" R
Ay
Aslan
24° 09' 14" R
Merkür
Koç
29° 37' 37"
Venüs
Boğa
19° 36' 55"
Mars
Koç
11° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 40"
Satürn
Balık
17° 46' 32"
Uranüs
Boğa
23° 13' 17"
Neptün
Balık
29° 19' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 35"
Lilith
Başak
25° 00' 52"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>