Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gerçekleri Görüyor, Hak Ettiğin Değeri Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

Bugünün oldukça meditatif bir gün olması çok muhtemel. Bugünün enerjisi, dünyaya yaklaşımınızı değiştirmek zorunda olduğunuzu bilmenizi sağlayacaktır, bu durum bazı şeylerden vazgeçmeniz anlamına gelse bile. Gerçek şu ki, bu şekilde yürüseniz de yürümeseniz de, hayatınızda büyük bir değişim yaşanmak üzere. Her şeyi bir adım öteye taşıyın ve her şeyin en iyi şekilde hallolduğunu göreceksiniz.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Evinde birkaç değişiklik yapabilirsin. Belki de görüntüsünden sıkıldın. Biraz renk katmak, mobilyalarınla ilgilenmek veya yeni dekorasyon eşyaları almak isteyebilirsin. Bu tarz şeyler satın almak için uygun bir gün. Bu değişiklikleri yapmanı kolaylaştıracak yaratıcı bir vizyon sende var!Deneysellikten korkma ve evine güzel enerjiler getir.Bugün, içinde bulunduğunuz her duruma biraz düşmanca bir ton veren duygusal bir iz başrolü kapabilir. Bugünün en önemli dersi, tavırlarınızda ısrarcı ve katı olmamak ve kendinizi yeni deneyimlere kapatmamak olacaktır. Çevrenizdekilerle etkileşimde bulunmanın her şeyi eski dengesine döndüren şey olduğunu göreceksiniz. Maskülen ve feminen yanlarınız son derece büyük bir uyumla bir araya gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

14 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Merkür ve Neptün arasındaki güzel açının oluşmasıyla geçmişinizde bıraktığınız duygusal ilişkinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Eski sevgiliniz geri dönmek istediğini söyleyebilir. Venüs ve Neptün arasındaki negatif görünümün aktif olduğu akşam saatlerinde düş kırıklıkları yaşamaya açık olabilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alacaksın. Sorumlulukların ile ilgili değişim yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, taşınma ya da sektör değiştirme gibi konular gündemine gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan ve eğer duygularından emin olmadığın biri ile karşı karşıya isen kontrolün dışında gelişen olayları yönetmeye hazırlıklı olmalısın. Yakın bir arkadaşın seni arayarak kişisel meselelerinden uzun uzadıya bahsedebilir. Fakat onca konuşmanın arasında, senin nasıl olduğuna ilişkin pek merak duymaması canını sıkabilir. Kardeşinin vereceği müjdeyle ailecek çok sevineceksiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili hızlı kararlar alabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Karşı taraftan da aynı şekilde heyecanlı adımlar alabilirsiniz. Ortaklı finansal gelirlerinizle ilgili sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Bugün acele hareket etmeden daha sakin değerlendirmelerde bulunmalısınız.

14 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çıkabilecek iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var. İç dengenizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.

14 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bireyselliği ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Tek başınıza karar almak, kararlarınızın arkasında durmak için uygun bir zamandasınız.

14 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınız ve ilişkilerle ilgili olarak ne yapmak istediğinizi bilemeyebilirsiniz. Yine de iyimser bir ruh hali ve affedici bir şekilde yaklaşacaksınız.

14 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça yaratıcı olduğunuz bir gün. Adeta fikirler kafanızda uçuşuyor. Bunun haricinde size ulaşması gereken ve hala elinize geçmemiş paraya muhtemelen bugün kavuşacaksınız. Bunun mutluluğuyla gereksiz harcama yapmaktan kaçının.

14 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki yumuşak etkileşim size, evle ilgili konularda duygu dolu bir gün yaşatır. Ailenizin ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe çıkıp, kontrolsüz para harcayabilirsiniz. Bilinçaltınızda ne varsa reel hayatla entegre etmeyi deneyin. Arka planda yapacağınız önemli bir konuşma sizi yeni fikirlere açar.

14 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

14 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlara karşı güven problemi yaşıyor olabilirsiniz. Rekabet ve yarışma isteğiniz artabilir. Normalde hiç üstün olmak gibi derdinizin olmadığı temalarda kendinizi kanıtlama ihtiyacı içine girebilirsiniz. Aşk hayatındaki iniş-çıkışları sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Bazı konularda biraz daha kuralcı ve gelenekselliğe yaklaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. 

14 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün karşındakilerdenbirliği ya da ortak girişimde bulunmak için teklifler alabilirsin. Fakat beklentilerin yüksek olduğundan, seçim yapmakta zorlanabilir, ikilemde kalabilirsin. Romantik ilişkilerde ise karşılıklı bir tatminsizlik yaşanabilir, sen de ne yaşadığını anlamakta zorlanabilirsin.

14 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>