Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İnsanlar Hakkındaki Gerçekleri Öğrenmek Seni Hayal Kırıklığına Uğratabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Son zamanlarda finansal varlıklarınızı iyileştirmeye çalışırken herhangi bir risk aldıysanız, sonuçları görme ve henüz çözülmeyen küçük sorunlara bakma zamanı geldi. Ama bunlar sadece detaylar. Yine de uyanık olmalısınız! Finansal başarı elde etmeniz an meselesi ve araya bir ley sokup tüm sıkı çalışmanızı bozmak istemezsiniz. Uyanık olun!

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Ekstra zarafet ve sevecenlik göstermen gereken bir gündeyiz. Biraz fevri bir modda olabilirsin. Kendi endişelerine takılmış olup; tedirgin hissedebilirsin. Çevrenden birinin ise zor zamanlardan geçtiğini göremeyebilirsin. İhtiyaçlarına karşı biraz daha empatik olmalısın. Bir öğle yemeğine çıkıp sana açılmasını sağlayabilirsin. Eğer sorunlarını ortaya dökerlerse daha iyi hissedebilirler.Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün düşük biyoritminiz yüzünden kendinizi biraz sönük hissedebilirsiniz. Her zamanki kadar hızlı olmayabilir, bütün günü bir sis bulutu içinde ve muhtemelen geçmişi düşünerek geçirebilirsiniz. Bu size göründüğü kadar işe yaramaz bir durum değil. Anılarınızı ve aklınıza gelenleri bir kenara not etmeniz gerekebilir, zira şu anda yaşadığınız bir şeylere ışık tutabilirler.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 00:56'da Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sabah erken saatlerinde aktifleşen Ay-Uranüs olumsuz kontağı nedeniyle seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Beklediğinizden daha geç sürede gitmeniz gereken yere varabilirsiniz. Ay'ın Merkür'le oluşturduğu gergin kontak da akşam saatlerinde eğitim hayatınızda sizi zora sokabilir. Özellikle akademik hayatınızda her şeyi kontrol ettiğinizden emin olun.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende kıskanıldığın için arkadaş görünen düşmanlarını gösterecek gelişmelerle karşılaşacaksın. Hakkında dedikodu yapan isimleri öğrenmen seni çok şaşırtmayacak. Çalışma ortamında dönen dedikodulardan da haberdar olabilirsin. Son zamanlardaki performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir. Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabalarının sonucunu bugün alabilirsin. Çalışma ortamın, zarafetini yansıtsın isteyecek ve ona göre düzenlemeler yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, ayrıldığın sevgiline özlem duyabilirsin. Bugün aynı zamanda sana bir şeyler öğretecek sosyal aktivitelerde bulunabilirsin. Mide problemi yaşamamak için, baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeli ruh halinizin artması ile birlikte bunu davranışlarınızla çevrenize yansıtabilir ve gizli kaldığını düşündüğünüz olayları inceleme altına alabilirsiniz. Tedirginliğinizi ve kuşkunuzu kontrol altında tutmanız gerekebilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gününüzdesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara karşı daha istekli olabilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Spor gibi aktiviteleri istikrarlı götürmeye başlamak için uygun bir zaman. Aşk konularında partnerinizin sizi anladığından emin olamayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerden, özellikle de kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadeleci yönlerinizi ortaya koymaktan keyif alabilirsiniz. Ortak maddi konularda, ortakve yatırımlarda sizi memnun eden gelişmeler söz konusu olabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkna edilmeye yatkın biriyle eğer doğru sözcükleri seçerek konuşursanız bugün o kişiye istediğiniz işi yaptırabilirsiniz. Fakat insanları manipüle ederek istediğinizi yaptırmak ne kadar doğru bir şey önce ona karar vermelisiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başında, ‘çalış çalış çalış’ mottosuna takılırsınız. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurt dışı ilişkileriniz sizi bugün de rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kariyer veodaklısınız. Hayatınızla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda sorguladığınız konular var. Belki de yıla son bir bakış atıyor, içinize bakıyorsunuz. Yeni yıl sizin için çok farklı olacak. Şimdiden eski meseleleri kapatmanızda fayda var. Geçmişte yaptığınız yanlış bir tahmin kariyerinizle ilgili bir probleme sebep olabilir.

18 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; haftanın bu ilk gününde, enerjini yurtdışı bağlantılı işlerinde kendini geliştirmek ve yeni insanlarla bir araya gelmek adına kullanabilir,için seyahat planları yapıyor olabilirsin. Günün erken saatlerinde oluşabilecek veya aniden nüksedebilecek sağlık problemlerine dikkat etmen gerekebilir. Gün boyu hizmet etmeni gerektiren işlerle uğraşabilirsin.

18 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>