Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gün Yüzleşmelerin Günü Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Hayatın anlamını düşünüyor olabilirsiniz. Son yaşadığınız olayları anlamaya çalışırken, düşünceli bir ruh hali içinde olacaksınız. Zorlu bir kişisel ilişkiyi çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin sık sık bamtelinize basan sevdiğiniz biriyle nasıl başa çıkabileceğinizin yolunu bulabilir ya da yeni bir kariyer düşünebilirsiniz. Kendinize gerçekten ne yapmak istediğinizi soruyor olabilirsiniz. Bunlar sorulacak iyi sorular, bu yüzden biraz iç değerlendirmesi yapmaktan korkmayın.

Bugün, önemli kariyer konularına odaklanma arzunuz, etrafınızdakilere, özellikle aile üyelerine karşı biraz sabırsız olmanıza neden olabilir. İletişim eksikliği yanlış anlamalara neden olabilir. İlişkilerinizi etkilemeden önce stresinizi etkisiz hale getirmeniz gerekir. Kendinize bir kutu çikolata alın ve hepsini yiyin! Daha da iyisi, hava izin verirse uzun bir yürüyüş yapın. Öyle ya da böyle, kafanızı boşlatmalısınız.

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

İnsanların eylemleri ve duyguları aldatıcı özellikle taşımakta ve eğer dikkat etmezsen sen de bu özellikleri taşıyan suçlulardan biri olabilirsin. Elindeki malzemeleri kullanarak yanıltıcı bir cephe oluşturabilirsin. Aniden bu cephe, kendin hakkında hissettiklerine yıkılabilir. Gerçekleri açıklamayı zor bulabilirsin. Evet, er ya da geç bunu yapmak en iyisi olacaktır.Bugün düşük biyoritminiz yüzünden kendinizi biraz sönük hissedebilirsiniz. Her zamanki kadar hızlı olmayabilir, bütün günü bir sis bulutu içinde ve muhtemelen geçmişi düşünerek geçirebilirsiniz. Bu size göründüğü kadar işe yaramaz bir durum değil. Anılarınızı ve aklınıza gelenleri bir kenara not etmeniz gerekebilir, zira şu anda yaşadığınız bir şeylere ışık tutabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

17 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Yengeç burcunda hareket ediyor. Ay'ın erken saatlerde Plüton ile yaptığı karşıtlı nedeniyle sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durmalısınız. Ay ve Güneş arasında gerçekleşen pozitif kontak sayesinde öğlen üstünüzdeki karamsarlık kayboluyor. Özellikle geleceğe dair maddi endişeleriniz varsa yersiz olduğunu göreceksinizdir. Ay, saat 23:14'te boşlukta kalmaya başlıyor.

17 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların kafanı karıştırıp meşgul etse de ilişkide kendi çıkarlarını öne çıkarıyorsun. Eğer ne yaşadığından emin değilsen yüzleşmek için ideal bir gün olabilir. Yakın arkadaşlarınla buluşup, onlardan akıl almak isteyebilirsin. Yaşam alanında teknolojik konularda sıkıntılar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişinin bazı konulardaki kararsızlığı sabrını zorlayabilir. Uzun zaman önce yaptığın bir başvuru ya da katıldığın yarışmaya ilişkin olumlu duyumlar alabilirsin. Bugün aynı zamanda tecrübelerinin sana parayı ve zamanı doğru yönetmek gibi değerleri öğrettiğini anlayabilirsin. Akşam saatlerinde uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri yorabilir.

17 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin söyledikleri ve yaptıklarının tutarsız olması üzerine bunalabilir ve bu ilişkinizde bazı problemlere yol açabilir. Ancak, kendinizi net olarak ifade edip hoşgörülü ve samimi davranarak bu durumu aşmanız mümkün olacaktır.

17 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi yüklü ve sorumlu hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar da bağlayıcı olabilir. Ay'ın konumu bazı duygusal karmaşalara işaret etmekte.

17 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden çıkması gerekenleri çıkartarak hayatınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Karşı cinse bakış açınızı da yenileyebilir daha ilgili olmayı tercih edebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öz disiplin konusunda biraz zorlandığınız bir gün. Bıraksalar tüm gün yatakta uyuyabilirsiniz. Hiçbir şekilde yapmanız gerekenler için harekete geçmek istemiyorsunuz. Buna neden olan içgüdünüzün ne olduğunu keşfetmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bugün romantik takılmak size iyi gelir. Amayerinizdeki bütçe, hesap, denetim konularından da yakanızı kurtarmanız çok pek kolay olmaz.Sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek size iyi gelir. Spiritüel konular ve meditasyona zaman ayırın. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oldukça yoğun bir gün. Yeni yıl yaklaşırken bazı konuların değiştiğini, üzerinizden yavaş yavaş yüklerin kalkmaya başladığını hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızla aranızda çok derin bağlar kuruldu. Onlarla zaman geçirmek sizi daha dengeli yapıyor. İlişkinizdeki iniş çıkışlar sizi yoruyor. Bu yüzden sevgilinize daha az vakit ayırmayı tercih ediyor olabilirsiniz.

17 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; hafta sonu parasal konularda endişe hissedebilir, ailen için daha fazlasını yapman gerektiğini düşünebilirsin. Sıkıntıları aşmak için sıkı sıkıya bir bütçe yapmış olmana rağmen duygusal davranarak bu bütçeyi zorlayabilirsin. Olayları biraz daha akışına bırakmalı ve sezgilerine güvenmelisin.

17 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>