Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İhtiyacın Olan; Tatil ve Bir Parça Huzur Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün genelinde ekonominize odaklanıyor olacaksınız. Eşinizin gelirinde artışlar olacağına dair haberler alabilirsiniz. Miras konunuz varsa geri planda kalmamalısınız. İnsanlar iyimser tarafınızı kullanmak isteyebilirler. Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümün etkisiyle hisleriniz doğru çıkabilir. İçinize doğan şeyler gerçek olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olmaması için hareket edeceksin. Günlük rutinin bile seçenekler arasında kaybolduğunu hissedebilirsin. Özellikle kendi işini yapan bir Yay burcuysan, bir süre kendine tatil vermek isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle birlikte kısa bir yolculuğa çıkabilirsin. Bugünü tamamen kendine ayırmak isteyebilirsin. Evli bir arkadaşının müjdeli haberini alabilirsin. Çalışan bir Yay burcuysan, bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir. Felsefi ve mistik konulara olan ilgin, gireceğin ortamlarda daha da ilgi çekici konuşmalar yapmanı sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan ve ne zamandır kalbinin sahibini arıyorsan, akşam gelecek davete sırt çevirmemende fayda var.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda partnerinize karşı gereken güveni duymuyor olabilirsiniz. Her şeyi anlamak istediğiniz yönde anlarsanız bu yüzünden ilerleyen zamanlarda aranızda mesafeler söz konusu olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç'te ilerlemekte. Bugün sizi etkileyen psikolojik nedenlere dikkat etmelisiniz. Başkalarından duygusal beklentilerinizi dengelemeye bakın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Samimiyetinizi görmezden gelen kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Flört aşamasında olan ilişkilerde karşı cinse güven eğilimi göstermeden olayları zamana bırakmalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gereksiz korku ve endişeler kalbinize sökün edebilir. Öğleden sonra meditasyon, regresyon terapisi, terapi gibi maneviyatınıza iyi gelecek çalışmalara odaklanın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki herkesin yeni işlere adım attığını görüyor ve siz de dahil olmak istiyorsunuz. Herkes yapıyor diye balıklama atladığınız şeylere dönüp bir kere daha bakmanızda fayda var. Hayatın bir yarış olmadığını hatırlayın, kendinize zaman verin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu ikili ilişkilerdeki zor durumu çözmeye çalışarak harcayabilirsiniz. Ama bir günde her şeyi hallolacağını düşünmek büyük iyimserlik olur. Süreci soğukkanlılıkla yürütürseniz karlı çıkarsınız. Uluslararası konular, yabancılar, eğitimler, uzun yolculuklarla ilgili sizi harekete geçiren ve motive eden bir kişi ya da konu, hafta başından itibaren kapınızı çalabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeniye adım atabilmek için önce bilinçaltınızı temizlemeniz gerekiyor. Sürekli aynı önyargılarla hayata devam edemezsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ve mecbur hissetmekten vazgeçin. Yeterince cesaret gösterirseniz, hiçbir şeyi zorla yapmak zorunda değilsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı diyalog ve etkileşimin önemli olduğu bir gündesiniz. Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, uyum, birliktelik ruhu arayışınız artabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>